MENIU CAUTĂ

Recitalul de Revelion al lui Cotabiță a fost gândit secundă cu secundă! Două piese și toată susținerea colegilor | EXCLUSIV

Distribuie

Din păcate, artistul, în vârstă de 59 de ani, care şi-a revenit miraculos după o lună de comă, nu poate face faţă unei solicitări fizice prea mari, efortul ce-l presupune interpretarea unei melodii fiind, încă, unul pe care Cotabiţă îl resimte.
Nelipsit de la marile evenimente muzicale din ultima perioadă (”Imaginarium” – Loredana, ”Life Line” – Holograf), mai ales că apariţiile sale au mare impact emoţional şi îi fac bine, ridicându- i moralul, Cotabiţă face eforturi mari să-şi controleze vocea la volumul, pronunţia şi tonalitatea cu care ne-a obişnuit, aspecte care, în strânsă legătură cu emoţiile provocate de momentul artistic, îi pot dăuna.

3.000 de euro onorariul?

În aceste condiţii, organizatorii au pus la punct un plan care să-l poată ajuta să ducă la bun sfârşit actul muzical. Potrivit surselor noastre, dacă nu se schimbă nimic, Cotabiţă nu va urca singur pe scenă, ci alături de colegi care îl vor susţine vocal, cântând alături de el. În plus, nu va fi vorba decât despre două melodii, una din ele, ”Ave Maria”.
Pentru acest efort, onorariul artistului s-ar ridica în jurul sumei de 3.000 de euro. După ani de avangardă în zona concertelor de Revelion, Sibiul propune o temă clasică dedicată muzicii anilor 80, în Piaţa Mare, în noaptea dintre ani, urmând să urce pe scenă Corina Chiriac, Dida Drăgan, Adrian Daminescu, grupul sibian Riff şi danezul repatriat după 30 de ani Adrian Romcescu.

Citește mai multe despre Gabriel Cotabiță pe Libertatea.

Comentarii