Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Regina blănurilor îşi prezintă regatul! Imagini în premieră din atelierul Florei Năstase! | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Regina blănurilor îşi prezintă regatul! Imagini în premieră din atelierul Florei Năstase! | VIDEO

EXCLUSIV/ Regina blănurilor îşi prezintă regatul! Imagini în premieră din atelierul Florei Năstase! | VIDEO

După trei decenii de când realizează haine de blană, şi a fost încununată cu titlul de regină a blănurilor din România, Flora Năstase a permis în premieră unei echipe de jurnalişti să filmeze locul pe care îl consideră sacru. Libertatea vă prezintă imagini exclusive din atelierul unde Flora Năstase realizează haine de lux, iar acum pune la punct prima prezentare de modă după o absenţă de 10 ani de pe podium.

De Radu Țuțulan,

Acesta se află la ultimul etaj al vilei pe care o are în centrul Bucureştiului „regina blănurilor”. Accesul se face pe o scară interioară, strălucitoare, pe unde niciodată nu a călcat picior de jurnalist. E imposibil să-ţi dai seama dacă urci două, sau trei etaje, fiindcă permanent eşti absorbit de tablouri şi diverse obiecte de artă care te întâmpină la fiecare 4-5 trepte urcate.

Dar când ajungi în sfârşit sus, două uşi mari se deschid în faţa ta, la fel ca în celebra scenă din Titanic, iar un val uriaş de lumină amestecată cu lux şi istorie se revarsă asupra celor care păşesc în acest atelier. În stânga, două standere susţin umeraşele pe care se află hainele de balnă la care Flora Năstase lucrează în prezent. În dreapta, biroul, sau mai bine-zis masa de lucru, unde „Regina blănurilor” aşterne pe hârtie ideile, desenează noile creaţii, face şi desface vestimentaţii de lux.

Iar peisajul este întregit de o marmură strălucitoare, în două culori, care acoperă întreaga podea a atelierului şi un set de mobilier de epocă, compus din două scaune sculptate, o măsuţa şi o oglindă care te duc cu gândul la epoca Victoriană.

Tocmai această pasiune a „Reginei blănurilor” pentru elementele vintage, au determinat-o să includă în prezentarea de modă din data de 9 noiembrie rochii create în urmă cu 150-200 de ani.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

„Sunt unice în lume! Fiecare rochie este unică şi are o valoare inestimabilă. Am putea vorbi de mii, sau zeci de mii de euro, dar, în realitate, nimeni nu poate da o valoare corectă unei astfel de lucrări. Pur şi simplu, artistul, cel care a realizat-o, nu a mai făcut încă una la fel, de aceea pentru mine ele au o valoare care nu poate fi cuantificată”, explică Flora Năstase, care a precizat că doar unele dintre articolele vestimentare care fac parte din prezentarea de modă vor putea fi cumpărate. Restul, nu vor fi vândute niciodată.

„Regina blănurilor” revine pe podium

„Regina blănurilor”, cum este de peste trei decenii supranumită Flora Năstase, revine după o lungă perioadă în lumina reflectoarelor. Colecţia sa de haine de blană unicat şi rochii de epocă va deschide unul dintre cele mai importante târguri de nunţi din România.

Pe 9 noiembrie, la Palatul Parlamentului, o serie de vedete vor defila pe podium cu creaţiile Florei Năstase. Aceasta e prima prezentare de modă organizată de „Regina blănurilor”, după mai bine de 10 ani, în care s-a confruntat cu probleme financiare grave şi a pierdut aproape întreaga avere agonisită.

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!
Recomandări

În loc să ne roage candidatul să-l ascultăm, a ajuns poporul să-l implore să ne vorbească!

„Toate ţinutele îmi aparţin, fac parte din colecţia personală. Vor fi 23 de haine de blană, iar pe sub acestea vor fi rochii glamour, rochii de paiete care să dea strălucire hainei de blană. De asemenea, din colecţia personală voi asigura şi accesoriile şi pantofii. E o colecţie scumpă, pentru că fiecare element este unicat, iar rochiile sunt de epocă, recondiţionate în totalitate”, a declarat pentru ziarul Libertatea creatoarea de modă.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO/Flora Năstase, supranumită „regina blănurilor”, a strâns avere de 7 milioane de euro și a pierdut toți banii. „Trebuie să mă ridic. Nefericirea e un lux”

VIDEO/Viaţa neştiută a „reginei blănurilor”. Dramele prin care a trecut Flora Năstase, cândva printre cele mai bogate femei

Close
Închide
  Close