MENIU CAUTĂ

Reprezentanta României la Eurovision 2017 a fost părăsită de iubit. “E greu, nu am reușit să…”

Distribuie

Reprezentanta României la Eurovision 2017, Iulia Băcilă, a fost părăsită de iubit. Tânăra a vorbit despre un eveniment neplăcut din viața ei și mărturisește că nu îi este ușor.

Reprezentanta României la Eurovision 2017 a povestit cu lacrimi în ochi că nu a reuşit să păstreze un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, deși și-a dorit foarte mult asta. Fata a declarat în direct la Pro TV, că s-a despărțit de iubit, deși încă îl mai iubește.

Reprezentanta României la Eurovision 2017 a fost părăsită de iubit

Reprezentanta României la Eurovision 2017 s-a despărțit de iubit, după doi ani de relație

”S-a răcit relaţia. Nu am reuşit să creez o balanţă între viaţa personală şi profesională. Îţi dai seama că… e greu, e greu. Evident că-l mai iubesc”, a povestit Ilinca. Cătălin Măruţă i-a transmis un mesaj fostului iubit al acesteia: ”Paul, să ştii că părerea noastră e că ai greşit. Noi credem că fata te-a iubit. Îi tremură şi genele. Stai liniştită că dacă va fi, va fi”.

La cea de-a 62-a ediţie Eurovision s-au calificat 43 de ţări, iar marele câştigător Eurovision 2017 va fi desemnat în finala din 13 mai. Ediţia din acest an va avea loc la Kiev, Ucraina.
Anul trecut, reprezentanta Ucrainei, Jamala, a câştigat competiția cu piesa „1944”. Prima ediție a concursului Eurovision a avut loc în anul 1956. La Eurovision 2017 participă 43 de ţări, dintre care 18 concurează în prima semifinală, cea de pe 9 mai, iar 19 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, de pe 11 mai. Potrivit tragerilor la sorţi pentru stabilirea ordinii ţărilor participante la Eurovision 2017, reprezentanţii României, Ilinca şi Alex Florea, cu melodia „Yodel It”vor urca pe scenă în prima jumătate din a doua semifinală a concursului.
Comentarii