Cuplul încă nu a anunțat oficial nașterea băiețelului, al cărui nume nu a fost aflat de presa de peste Ocean.

Ultima dată când celebra cântăreață a fost văzută în public a fost pe data pe 9 mai, în Los Angeles, cu ocazia weekendului de Ziua Mamei, când ea și Rocky au luat cina la Giorgio Baldi.

O sursă apropiată celor doi spune că aceștia se află în prezent acasă, în Los Angeles, alături de copilul lor.

„Rihanna se simte bine. Sunt foarte încântați să fie părinți. Rihanna este deja o mamă minunată”, a precizat sursa.

Câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit în ianuarie că așteaptă primul ei copil cu rapperul în vârstă de 33 de ani.

Într-un interviu inedit pentru revista Vogue, Rihanna a vorbit despre momentele când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta a recunoscut că ea și iubitul ei nu au plănuit un copil, însă nu au fost niciodată împotriva ideii. Imediat cum a aflat că este însărcinată, artista l-a anunțat pe partenerul ei, iar de atunci se bucură de cele mai frumoase momente din viața lor, scrie Elle.

„Plănuiam? Nu aș spune că plănuiam. Dar cu siguranță nu am fost împotriva acestui lucru. Nu știu când sunt în perioada de ovulație sau alte chestii de genul ăsta. Ne-am distrat doar. Și apoi a fost pur și simplu acolo, pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început”, a spus Rihanna, pentru Vogue.

Întrebată cum au fost primele luni de sarcină, artista a menționat că s-a simțit mai bine decât ar fi crezut. Aceasta nu s-a confruntat grețuri matinale ca mama ei, iar schimbările de dispoziție au fost mai ușor de controlat.

„Mă pregăteam pentru ceva nebunesc, pentru că știam că nu voi avea mecanismul meu obișnuit de adaptare: nu pot să mă duc să fumez un joint chiar acum. Dar am fost plăcut surprinsă că am reușit să mă descurc”, a mai spus vedeta.

Zvonurile cu privire la o relaţie între cei doi au apărut în 2013, când Rocky a deschis concertele Rihannei din turneul mondial al artistei intitulat „Diamonds” şi când au apărut împreună în videoclipul lui „Fashion Killa”.

Foto: Profimedia Images

Urmărește-ne pe Google News