MENIU CAUTĂ

Romaniţa, cu noul soţ la pomana lui Iovan! FOTO/VIDEO

Distribuie

Prieteni, rude şi oameni simpli din localităţile aflate în apropierea locului în care s-a petrecut accidentul aviatic pe 20 ianuarie au urcat ieri, cu mic, cu mare, pe Vârful Petreasa din Apuseni, ca să participe la slujba de pomenire organizată de Romaniţa pentru pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion.
Toţi, inclusiv celebra creatoare de modă, au mers prin zăpadă şi noroi ca să ajungă la locul care a fost scena teribilei tragedii.
300 de oameni au participat la slujba oficiată de un sobor de preoţi, dar marii absenţi au fost chiar moţii din Horea, care au ajuns primii la epava avionului şi au pus umărul la salvarea celor ce au supravieţuit accidentului.
Romaniţa, care nu şi-a putut stăpâni lacrimile în timpul slujbei, a pus pe crucea din lemn aflată la locul prăbuşirii aeronavei o coroniţă de flori albe şi un avion făcut din piese lego de fiul ei, Albert.
Apoi, a înălţat spre cer, alături de celelalte rude ale lui Iovan, lampioane roşii, în formă de inimă. După slujbă, toată lumea a plecat spre comuna Giurgiuţ, unde s-a organizat masa. Romaniţa a străbătut o parte din drum pe jos, alături de actualul ei soţ, avocatul Iulian Gogan, care a ţinut-o de mână şi a ajutat-o să înfrunte noroaiele.
Ea ne-a declarat chiar că este prima dată când merge la munte pe timp de iarnă. Bucatele pentru parastas au fost pregătite de localnicele din Horea, care au muncit încă de joi pentru prepararea lor, iar totul a fost plătit de creatoarea de modă.
Pentru acest eveniment s-au tăiat un porc şi o vacă, iar de pe mese nu au lipsit ciorba de perişoare, aperitivele, sarmalele şi vinul.

Fotografii: Mihai Bacalu

Citește mai multe despre Aici CITEŞTI CELE MAI NOI ŞTIRI despre TRAGEDIA DIN APUSENI! pe Libertatea.

Comentarii