MENIU CAUTĂ
11 Dec. 2018 17:40

Rona Hartner nu a făcut amor cu iubitul francez. Se păstrează până după nuntă

Distribuie

Actrița Rona Hartner a venit pentru prima oară la TV cu iubitul francez, Herve. Vedeta a făcut dezvăluiri despre povestea ei de dragoste.

 

Rona Hartner este mai fericită ca niciodată alături de iubitul ei, un francez pe nume Herve.

Actrița a fost prezentă, alături de actualul ei partener, la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D.

Vedeta a făcut dezvăluiri despre povestea ei de dragoste. Cei doi s-au cunoscut în luna aprilie a acestui an, însă nu au întreținut relații intime, preferând ca acest lucru să se întâmple după ce se vor căsători, anul viitor.

Herve este muzician – profesor de jazz, dj de muzică religioasă și face gospel electro.


„Ne iubim foarte tare. Din ce în ce mai tare. E un foc de artificii care nu se mai termină…

Noi nu trăim o relaţie. Suntem caşti, puri până la nuntă. E important să ne cunoaştem, restul va veni de la sine.

Ne cunoaştem din aprilie şi ne căsătorim la anul, în aprilie. Am vrea să facem nunta pe Coasta de Azur, pe o peninsulă pe care m-a dus”, a declarat Rona Hartner, potrivit wowbiz.ro.

„El are un copil din prima căsătorie. Eu am o fetiţă. Mi-aş dori mult să adoptăm, în Franţa nu e o problemă. Dacă o să facem un copil după căsătorie, foarte bine. Dacă nu, aş vrea să adoptăm. E complicat să adopţi ca mamă singură”, a mai spus actrița.

Citește și: L-am văzut pe Burnei „operând” în instanţă. Mărturii ale părinților despre cum ar fi luat mită o somitate a medicinei!

 

Citește mai multe despre Rona Hartner, Cuplu, dezvaluiri, francez și relatii intime pe Libertatea.

Comentarii