Mergi direct la conținut »
Roxana Ciuhulescu a construit case pentru nevoiași, înainte de nuntă! Pentru duminică și-a comandat tort în formă de mașină
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Roxana Ciuhulescu a construit case pentru nevoiași, înainte de nuntă! Pentru duminică și-a comandat tort în formă de mașină

Roxana Ciuhulescu a construit case pentru nevoiași, înainte de nuntă! Pentru duminică și-a comandat tort în formă de mașină

Roxana Ciuhulescu are parte duminica asta de un dublu eveniment: botezul băiețelului ei, Cezar Ioan, și propria nuntă. E pe ultima sută de metri cu pregătirile, dar, cumva, a găsit timp și pentru alte lucruri, de suflet: construirea unor case pentru nevoiași și participarea la o tabără militară... din care se va întoarce mâine - cu numai o zi înainte de a îmbrăca rochia de mireasă!

De Ana Maria Păsat,

Roxana Ciuhulescu a fost tot timpul o vedetă atipică, deschisă la orice provocare care presupune multă adrenalină și implicată în mai multe domenii destinate mai degrabă bărbaților.

Cu doar câteva zile înaintea propriei nunți, programată pe 7 octombrie, vedeta a participat la un proiect umanitar, de construire a unor case pentru oamenii nevoiași, într-o comună de lângă Constanța, iar joi  a plecat într-o tabără militară la Sinaia.

Când se va întoarce de acolo, va “ateriza” direct la coafor, ca să se aranjeze pentru marele eveniment de duminică.

“Din construcții în armată, apoi în rochia de mireasă! Așa e viața mea, plină de aventură, de misiuni. M-am întors mai devreme cu două zile din comuna Cumpăna, județul Constanța, unde am participat la un proiect umanitar, din cauza pregătirilor pentru nuntă. Anul trecut am rămas toate cele cinci zile acolo. Joi (azi – n.r.) plec într-un military camp, la Sinaia. Este un proiect AXN pentru filmul «Cei bravi». Revin acasă abia sâmbătă, la prânz”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Libertatea.

Mașini și avioane la petrecerea de duminică. Tematica aleasă respectă pasiunile vedetei

Tematica aleasă pentru nuntă și botez de Roxana Ciuhulescu și de soțul ei, Silviu Bulugioiu, e atipică: mașini și avioane. Însă neașteptată nu este, știute fiind pasiunile vedetei: deține permis pentru toate categoriile auto și a fost prima femeie civil din România care a zburat cu IAR-99 ȘOIM!

Invitații vor primi ca mărturii mașinuțe și avioane, localul va fi decorat, cum altfel?, cu mașini și avioane în miniatură, iar tortul va respecta și el în cele mai mici detalii tematica aleasă.

“Tortul va fi, cred, sub formă de mașină. Aveam ca variantă forma unui avion. Dar e mai greu de transportat. E greu de susținut aripile. Va fi un singur tort, pe mai multe etaje”, ne-a mai spus Roxana.

CITEȘTE ȘI:

Ilie Năstase se teme că Simona Halep riscă să-și încheie prematur cariera.”Dacă nu apucă să se refacă pe deplin, o s-o țină numai în accidentări”

 

Close
Închide
  Close