MENIU CAUTĂ

VIDEO | Roxana Vaşniuc este însărcinată din nou? Postarea care a pus pe jar fanii

Distribuie

Prezentatoarea TV a postat pe pagina de Facebook un videoclip care sugerează ca ar fi însărcinată. Roxana mai are un copil, o fetiță pe nume Rose Marie. 

Fanii Roxanei au reacționat la mesaj și au felicitat-o pe rețeaua de socializare. Deși veștile nu sunt confirmate, un prieten virtual i-a transmis vedetei că „nimic nu i se potrivește mai mult decât rolul de mămică”.

Roxana are o relație tumultuoasă cu Ionuț. În 2015, la doar 5 luni după ce a născut, Roxana spunea că a decis să se despartă de tatăl fetiței ei și l-a acuzat pe bărbat de violență domestică. Anul trecut cei doi au fost despărțiți pentru o perioadă.

Devenită cunoscută în showbiz dupa ce a pretins că a fost violată de Liviu Vârciu – acuzații care s-au dovedit false – Roxana Vaşniuc a fost până  în 2012 angajată a postului Etno Tv, dar a fost dată afară de Silviu Prigoană, fiind o victimă colaterală a războiului dintre omul de afaceri şi soţia lui, Adriana Bahmuţeanu.


Marian Ionescu de la Direcția 5 a cumpărat „cumințenia” fiului său cu un Porsche. Carmin, implicat în dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri


 

Citește mai multe despre roxana vasniuc și Vedete pe Libertatea.

Comentarii