Mergi direct la conținut »
Rugămintea lui Shiloh pentru tatăl său, Brad Pitt. Nu vrea să stea cu Angelina Jolie
Entertainment Libertatea > Entertainment > Rugămintea lui Shiloh pentru tatăl său, Brad Pitt. Nu vrea să stea cu Angelina Jolie

Rugămintea lui Shiloh pentru tatăl său, Brad Pitt. Nu vrea să stea cu Angelina Jolie

Shiloh, fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt nu vrea sub nicio formă să stea cu mama ei. Aceasta și-a rugat tatăl să o ia să locuiască cu el.

De Dana Aramă,

În anul 20016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

Recent, Angelina Jolie a luat decizia de a se muta, împreună cu copiii, la New York, fără însă a avea consimțământul fostului ei partener de viață. Situația nu este deloc pe placul lui Shiloh, fiica celor doi, care preferă să stea cu celebrul ei tată, Brad Pitt.

Astfel că Shiloh, în vârstă de 12 ani, l-a sunat pe tatăl ei și l-a rugat să facă ceva ca să o ia la el.


„Vrea să stea cu tatăl ei și l-a rugat să o scoată din această situație. Brad are sufletul rupt în bucăți”, a declarat o sursă apropiată familiei, potrivit site-ului New Idea.

„Brad simte că Angelina vrea să-l îndepărteze de copiii și este extrem de îngrijorat de această situație”, a mai spus sursa respectivă.

FOTO: NorthFoto

Citește și: Misterul din jurul operației Andreei Bălan. Tatăl vedetei: „De la spital nu au vrut să-mi dea nici o informație”

Close
Închide
  Close