MENIU CAUTĂ

Ruxandra Luca de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a întors la Tv. Cum arată acum una dintre cele mai sexy mame din showbiz | FOTO & VIDEO

Distribuie

Ruxandra Luca era, cu câțiva ani în urmă, nelipsită din matinalul realizat de Răzvan și Dani la Antena 1, ea fiind ”omul informat al emisiunii”, așa cum o numea chiar Dani Oțil. Ruxandra a luat însă o pauză pentru că a născut al doilea copil, iar acum a revenit pe micile ecrane.

Într-o formă de zile mari, deși este mama a doi copii, Ruxandra a revenit pe micile ecrane în cadrul emisiunii ”Prietenii de la 11”, tot la Antena 1.

Una dintre cele mai sexy mămici din showbiz, Ruxandra Luca împărtășește acum cu telespectatorii din experiența ei de mamă de copii neastâmpărați și încearcă să aducă răspunsuri cât mai avizate pentru problemele părinților și ale copiilor.

Deși a decis să se întoarcă la muncă, Ruxandra mărturisește că, deocamdată, nu a angajat o bonă pentru copii, în continuare sunt doar ea și iubitul ei cei care se ocupă de cei mici, fără niciun fel de ajutor.

 

Ruxandra este mama a doi copii, Albert de 8 ani și Aris de aproape 2 ani.

Și în trecut, în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Ruxandra era o apariție la fel de sexy și la fel de bine informată. Ulterior, frumoasa mămică a prezentat un matinal de vacanța ”Dimineața cu Ruxandra si Marian”, după care o rubrică de sănătate si frumusețe tot în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Citește și: Mirela Boureanu Vaida prezintă 2k1 la Antena 1

Citește mai multe despre Ruxandra luca și antena 1 pe Libertatea.

Comentarii