De Florian Gheorghe,

Din 2006 până azi, motocicletele încălecate de Hrubaru s-au tot schimbat, în acord cu pretențiile lui, dar și cu posibilitățile financiare.

“Am început timid, cu o rusoaică de 130 kg, a urmat o japoneză de 300 kg, acum am ajuns să fac echipă cu o americancă de peste 400 kg”, își începe povestea pe două roți rockoholicul fost “cârcotaș”, acum director la Rock FM.

FOTO: Cristi Hrubaru în timpul cursurilor pentru obținerea categoriei destinată conducerii motocicletelor

Hrubaru și-a dorit motor de mic, însă n-a avut nici bani, nici curaj până în 2006, când a făcut și școala pentru obținerea permisului la categoria destinată conducerii motocicletelor și și-a cumpărat și primul motor.

Am urcat prima dată pe motoretă la 36 de ani, când mi-am luat permisul. Mi-a fost parteneră o motocicletă Voshod de 175 cmc. Ca să vă dați seama de diferență, acum am un motor Indian de 1.800 cmc, de trei ori mai mare”, spune Cristian Hrubaru, care, până să ajungă la supermotocicleta de azi, a schimbat mai multe modele, ba a avut și câte două în garaj!

Pasiunea și plăcerea de a merge pe două roți l-au pus de multe ori față în față cu pericolul, cel mai grav accident, în urma căruia a suferit și câteva intervenții chirurgicale la un picior, având loc în urmă cu doi ani. Atunci, un șofer neatent a acroșat motorul lui Hrubaru, un voinic Kawasaki Voyager (FOTO), și l-a împrăștiat pe șosea.

CITESTE SI: Tatăl Andrei, absolvent de Drept la 62 de ani! Va avea aceeași profesie ca ginerele și cuscrul lui

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută