Mergi direct la conținut »
Scrisoarea lui Jorge aduce noi discuții în "Ferma"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Scrisoarea lui Jorge aduce noi discuții în "Ferma"

Scrisoarea lui Jorge aduce noi discuții în „Ferma”

În ediția Ferma din acestă seară, concurenții și telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier al săptămânii. Ca la fiecare eliminare, cel care părăsește show-ul își lasă recomandarea pentru noul fermier șef printr-o scrisoare. Jorge, cel care a fost eliminat la duel, reușește din nou să îi enerveze pe toți cei prezenți în fermă cu propunerea pe care a făcut-o.

Alegerea lui Jorge nu este deloc pe placul celor din casă, care sunt de altă părere, iar în urma votului, în ediția din această seară, de la 21:30, va urma un duel neașteptat și foarte intens, trăit de toți concurenții care au un singur favorit.

Tot în această seară, vom descoperi și calitățile artistice pe care le au Florin Pastramă, Kamara și Vali Bărbulescu. Vor reuși ei să le impresioneze pe fetele cu care locuiesc de ceva vreme la cabană? Rămâne de văzut ce notă vor primi cei trei, astăzi.

În ediția de joi seara, la „Ferma” tensiunile au atins cote maxime. Jorge a fost eliminat , în urma duelului cu Silviu Tolu, după ce în edițiile trecute a reușit să îl trimită acasă pe Emil Rengle.

Citește și

Reacția lui Darius Vâlcov după ce a fost acuzat că și-a plagiat teza de doctorat. „Răspunsul meu este simplu: exclus!”

 
 
Close
Închide