Mergi direct la conținut »
Legiștii au stabilit cum a murit Dolores O′Riordan, de la The Cranberries. Solista s-a înecat în cadă, fiind sub influența alcoolului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Legiștii au stabilit cum a murit Dolores O′Riordan, de la The Cranberries. Solista s-a înecat în cadă, fiind sub influența alcoolului

Legiștii au stabilit cum a murit Dolores O′Riordan, solista de la The Cranberries. Dolores O′Riordan a fost găsită moartă într-o cameră a hotelului Park Lane din Londra, pe 15 ianuarie. Artista avea 46 de ani, iar moartea ei n-a fost considerată suspectă, într-o primă fază. Legiștii au stabilit că ea s-a înecat în cadă, fiind sub influența alcoolului. Conform analizelor de sânge, ea era aproape de comă alcoolică.

Dolores ORiordan, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită cufundată în apă în cada din camera de hotel din Londra unde era cazată. Ea consumase o cantitate în exces de alcool, au declarat, joi, în cadrul unei audieri la Coroners’ Courts din Westminster, mai mulţi martori experţi citaţi de televiziunea irlandeză RTE şi Sky News din Marea Britanie, potrivit Agerpres.

Tragedia a avut loc pe 15 ianuarie, iar știrea morţii sale i-a ”devastat” pe colegii săi de trupă care au spus la acea vreme că ”lumea a pierdut o artistă adevărată”.

De-a lungul anilor, Dolores O’Riordan, mamă a trei copii, s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală, dar şi fizice. În anul 2017 trupa The Cranberries a fost nevoită să întrerupă un turneu mondial după ce artista a fost diagnosticată cu o afecţiune a spatelui.

Rockerii irlandezi de la The Cranberries au anunţat în luna martie că vor continua înregistrările pentru un nou album, în pofida morţii subite a solistei formaţiei. Potrivit celor trei membri care compun în prezent formaţia, O’Riordan înregistrase deja partea vocală pentru noul album, pe care trupa speră să îl lanseze la începutul lui 2019.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Începe școala la Zoo! Conducerea Grădinii Zoologice din Băneasa le-a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței!

Close
Închide
  Close