Mergi direct la conținut »
Se naște o idilă la Exatlon? Pe cine a pus ochii războinicul Iulian
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Se naște o idilă la Exatlon? Pe cine a pus ochii războinicul Iulian

Iulian, unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa Războnicilor de la Exatlon România, ar fi pus ochii pe una dintre colegele sale.

De Dana Aramă,

Se pare că se naște o idilă la Exatlon România, sezonul al doilea.  Dezvăluirea a fost făcută de Ana Simia Țăran, cea care a părăsit concursul Exatlon România în urmă cu câteva zile. Simia a afirmat, la emisiunea Fan Arena, de la postul de televiziune Kanal D, că Iulian Pîtea, fostul ei coleg din echipa Războinicilor, ar avea bucurii la Corina Petruț, una dintre cele mai seducătoare fete din concurs.


„El are o altă simpatie, dar nu pentru mine. El este foarte frumos și deștept. Eu îl luam mereu să doarmă lângă mine. Eu mi-aș fi dorit să aibă o simpatie pentru mine, dar nu, el plăcea pe altcineva. Vă zic doar atât. Când a vrut să doarmă lângă mine, a întrebat-o pe Corina dacă îl lasă”, a declarat Ana Simia Țăran la emisiunea la Fan Arena.


Citește și: EXCLUSIV / Ion Duduianu a făcut infarct de supărare că i-a fost respinsă eliberarea. Familia i-a făcut priveghe de faraon, cu cort pe stradă și maneliști


 

Close
Închide
  Close