Mergi direct la conținut »
Secretele Oanei Roman. Ce nu știa nimeni despre familia vedetei. “Tata ne-a trimis pe mine și pe mama cu trenul la Madrid”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Secretele Oanei Roman. Ce nu știa nimeni despre familia vedetei. “Tata ne-a trimis pe mine și pe mama cu trenul la Madrid”

Secretele Oanei Roman. Ce nu știa nimeni despre familia vedetei. “Tata ne-a trimis pe mine și pe mama cu trenul la Madrid”

Secretele Oanei Roman. Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii online OanaPunctRoman, amănunte mai puțin știute despre familia ei. Prezentatoarea tv a vorbit și despre o întâmplare care a avut loc în anul 1990.

În cadrul emisiunii online găzduită de revista VIVA!, Oana a povestit despre amintirea pe care o are cu prințesa Sofia.

 “În ceea ce o privește pe Regina Sofia, eu am o amintire foarte frumoasă, pentru că în momentul în care tata a devenit prim ministru, regele Juan Carlos și Sofia erau deținătorii coroanei și regina a urmărit imaginile cu Revoluția din 1989 și a aflat că tata este jumătate spaniol, pentru că bunica mea, mama lui tata era spanioloaică. Noi avem și astăzi rude care trăiesc în nordul Spaniei. După Revoluție, una dintre vizitele oficiale pe care tata le-a întreprins în Occident, a fost la Madrid, la invitația oficială a prim ministrului de atunci, Felipe Conzales. Tata ne-a spus atunci că nu ne ia cu avionul oficial, pentru că nu i se pare ok și lumea o să comenteze . Mi-a spus: “Am hotărt ca tu și mama să faceți o călătorie cu trenul”. Astfel că, în luna iulie 1990, eu și mama am plecat la Madrid cu trenul. Am făcut aproape o săptămână pe drum. Tata ne-a trimis în această călătorie, fără pază. Începuse războiul din Spania, iar noi prima oprire am avut-o la Belgrad, unde nu ne-au dat voie să ne dăm jos din tren. Când am ajums în Spania, am fost preluate de cineva din partea guvernului Spaniol. Deși tata ar fi putut să facă orice, pentru că se afla într-o vizită oficială, a preferat totuși și ne trimită pe mine și pe mama cu trenul”, a povestit Oana Roman în cadrul emisiunii online OanaPunctRoman.

Citește și

EXCLUSIV/Gemenele de la Indiggo vor avea 15 spectacole pe Broadway. Show produs și regizat de ele, într-un studio cinema

 
 
Close
Închide
  Close