MENIU CAUTĂ

Secretul Danielei Gyorfi pentru un ten perfect, la 50 de ani. Face asta de două ori pe lună

Distribuie

Daniela Gyorfi are 50 de ani și o siluetă perfectă, pe care a obținut-o cu sport și alimentație sănătoasă. Însă, atunci când vine vorba despre tenul ei, artista este dispusă să investească oricât pentru a arăta cât mai bine.

Daniela a vorbit despre un tratament inedit, la care nu toată lumea are acces. Este vorba despre măștile din aur de 24 de karate.

„Masca asta de aur e pentru vârsta mea, dacă înţelegi ce vreau să spun. De câte ori sunt obosită şi vin cam dărâmată la salon, îmi pune o mască de aur, e altceva! Mi-a recomandat să o fac de două ori pe lună”, a spus Daniela Gyorfi, la Kanal D.

Daniela Gyorfi avea 29 de ani când a făcut prima operație la sâni, însă acum regretă decizia pe care a luat-o atunci. Artista se pregătește pentru a patra intervenție chirurgicală, de data asta de micșorare a sânilor.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN CHIȘINĂU/ În fața unei crize politice fără precedent, moldovenii încearcă să-și păstreze măcar simțul umorului. Gluma străzii: „Avem două Guverne, în caz că unul se strică”


Comentarii