MENIU CAUTĂ
29 Iul. 2014 17:14

Secretul siluetei Cristinei Herea

Distribuie

Ropharma a lansat Pagosten, un produs inovator, fara reactii adverse, destinat managementului greutatii corporale si imbunatatirii metabolismului – „motorul” ce transforma caloriile in energie.

Multiplele beneficii si modul inovator de actiune, ce ajuta la mentinerea senzatiei de satietate mai mult timp, echilibrarea poftelor culinare excesive si imbunatatirea modului de functionare a metabolismului, au transformat suplimentul alimentar Pagosten intr-un adevarat aliat pentru siluetele vedetelor.

„Nu pot spune ca am fost niciodata o „fana” a dietelor de slabit care promit schimbari peste noapte, mai ales ca stiu ca scaderile bruste sau oscilatiile in greutate nu fac deloc bine organismului,   nu sunt de durata si pot duce la dereglari ale metabolismului.  In plus, si eu ca multe dintre femei, m-am confruntat cu poftele de dulciuri, care parca deveneau mai intense in timpul dietelor. Si nu doar poftele de dulciuri, ci si micile gustari dintre mese, de la care nu credeam ca o sa ma pot abtine curand. Tocmai de aceea, Pagosten a devenit o adevarata salvare pentru mine in lupta cu poftele alimentare si cu kilogramele in plus. De cand il folosesc, pot spune ca schimbarile bune au venit de la sine si in mod natural. Mananc variat si echilibrat, dar nu la fel de des ca inainte, pentru ca senzatia de satietate dureaza mai mult de-a lungul zilei si poftele culinare nu mai sunt la fel de intense!”, a declarat vedeta.

Comentarii