MENIU CAUTĂ
26 Aug. 2014 11:27 , de Alina Dan

ŞOCANT! Celebra CLARVĂZĂTOARE Carmen Harra, CU CHILOŢII LA VEDERE într-o FOTOGRAFIE INDECENTĂ de pe vremea când ERA CÂNTĂREAŢĂ

Distribuie

Acum are cetăţenie americană şi un cabinet de psihoterapie pe 5th Avenue, în New York. Este prietenă cu vedetele box-office-ului american, de la Brad Pitt la Jeniffer Lopez, are trecere la Hillary Clinton şi şi-a manifestat intenţia de a pleda cauza românilor la Casa Albă.
Despre perioada de glorie românească a lui Carmen îşi mai amintesc poate cei care au acum cam 40 de ani. Cântăreaţa Carmen Mureşan era o prezenţă voluptoasă pe micile ecran. Posesoare a unor forme sexy, pe care nu ezita să le afişeze, bruntea din Trio Expres - din care mai făceau parte Natalia Guberna şi Stela Enache - nu era tocmai pe placul ceauşeştilor.
Am intrat şi noi în posesia unei fotografii din acea per
ioadă, în care fosta  apărea îmbrăcată la fel de glamouros precum a obişnuit, dar unde i se puteau vedea cu uşurinţă chiloţii.

 

O ALTĂ VIAŢĂ

Ajunsă în Statele Unite, Carmen, care era de profesie psiholog, şi-a schimbat imediat numele în Harra. Alegerea, spunea ea într-un interviu acordat Formula AS, a fost dicatată de noua profesie.
„Am ales numele de Harra deoarece am considerat că are legătură cu noua mea carieră pe care am ales-o în SUA, şi anume, de a scrie cărţi şi de a lucra în domeniul psihologiei şi al spiritualităţii, unde încerc să ajut oamenii să-şi vindece rănile sufleteşti, pe care toţi le experimentăm la un moment dat în viaţă. Cuvântul „hara” în greceşte înseamnă bucurie, energie pozitivă, echilibrul vieţii. De asemenea, în hinduism, înseamnă o formă de terapie şi înţelepciune”, explica Harra.
Acum, Carmen oferă în SUA consultaţii private, directe, prin email sau prin telefon, la tarife cuprinse între 100 şi 400 de dolari, în funcţie de timpul alocat fiecărei şedinţe.

Citește mai multe despre Carmen Harra pe Libertatea.

Comentarii