Mergi direct la conținut »
Sora Claudiei Pavel a comentat despre eliminarea acesteia de la Exatlon România. "S-a așteptat să rămână fix două săptămâni acolo"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Sora Claudiei Pavel a comentat despre eliminarea acesteia de la Exatlon România. "S-a așteptat să rămână fix două săptămâni acolo"

Sora Claudiei Pavel a comentat despre eliminarea acesteia de la Exatlon România. „S-a așteptat să rămână fix două săptămâni acolo”

Claudia Pavel, fostă Cream, a fost eliminată de la show-ul Exatlon România. Sora sa a comentat despre cele întâmplate cu artistă la concursul respectiv.

De Dana Aramă,

Claudia Pavel, care a ajuns de urgență la spital după ce s-a umplut de bășici în Republica Dominicană, a fost una dintre concurentele din echipa faimoșilor de la show-ul Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Claudia Pavel, care s-a apropiat foarte mult de Cătălin Cazacu pe durata emisiunii, a fost eliminată din concurs. Este cea de-a doua concurentă din echipa Faimoșilor care părăsește competiția, după artista Anda Adam.

Sora Claudiei Pavel a fost invitată la o emisiune de la Kanal D, unde a vorbit despre participarea în concursul Exatlon România a surorii sale.

„Claudia s-a așteptat să rămână fix 2 săptămâni acolo. Nu se aștepta să câștige premiul. Ea nu a fost luată prin surprindere.
 Ce se întâmplă acolo e clasa de liceu A și clasa de liceu B și generează conflict. Ce să facă și ei, se plictisesc.
 
  La fiecare joc pe care l-am urmărit se ajunge la o situație de conflict. Cred că i-a fost foarte greu. Ea și-a depășit foarte multe limite deja. Nu a făcut sport de performanță, dar s-a dus și a făcut față”,  a declarat Paula Pavel.

„Claudia este foarte empatică, normal că s-a împrietenit foarte bine cu Anda, cu Belbiță și cu celelalte fete probabil. A slăbit câteva kilograme, vreo 4-5 kilograme sigur a slăbit. Îmi este dor de ea, abia aștept să o văd”, a mai spus sora Claudiei Pavel.


Citește și: ANALIZĂ | De ce cad bursele din toată lumea și cum ne va afecta acest lucru. Era banilor ieftini s-a încheiat. Ce spune Adrian Vasilescu, consilier BNR


 

Close
Închide
  Close