MENIU CAUTĂ
09 Iul. 2017 19:25

Sora Deliei vorbește despre bărbatul ideal. Cum arată acesta în viziunea Oanei Matache

Distribuie

Sora Deliei, Oana, a făcut un portret al bărbatului ideal. Oana Matache este proaspăt măritată.

Oana Matache, sora cea mică a celebrei cântărețe Delia, s-a măritat cu alesul inimii sale, Răzvan Miheț, în luna mai a acestui an. Oana Matache este și însărcinată cu primul ei copil.

Proaspăt-măritată, sora Deliei a făcut, pe pagina sa de pe o rețea de socializare, un portret al bărbatului perfect, așa cum arată acesta în viziunea ei.


Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole, la 7 ani de la moartea artistei. Avem imaginile


Sora Deliei vorbește despre bărbatul ideal. „La mine există!!!”

 

„N-o exista femeia perfectă, dar, cu durere în suflet o spun, nici bărbatul perfect nu există. Ce frumos ar fi să ne pupe pe frunte când dormim, să ne bage maioul la spinare ca să nu răcim, să ne cumpere flori fără motiv, să ne ia în braţe şi să ne spună „”te iubesc mult”' atunci când noi, ca nişte maimuţe mici, începem simfonia reproşurilor. Cred că am tăcea instantaneu.
Bărbatul perfect ar fi înalt şi bine făcut, dar nu un pachet de muşchi fără creier, bun de pus în congelator. Bărbatul perfect ar lua un atribut fizic de la toţi doctorii bărbaţi din Grey s Anatomy. Corpul lui Sloan, zâmbetul lui Karev, carisma lui Shepherd şi faţa lui Avery. Sau poate să fie Avery întreg.

Bărbatul perfect te alintă, te ţine de mână strâns în public, vine să te ia cu maşina de la epilat şi îţi aduce Nurofen când te apucă durerea de ovare, în perioada aia superbă a lunii. Scrie corect gramatical şi îi iubeşte pe ai tăi aproape la fel de mult ca pe ai lui. Nu minte, citeşte Radu Tudoran, face omletă delicioasă cu ce găseşte prin frigider, asta în timp ce tu te probezi cu hainele din dulap, iar el, cu ochi galeşi, se uită la tine ca la o zeiţă cum faci pe modeala.

Bărbatul perfect zâmbeşte când tu te agiţi, ai chef de ceartă şi eşti arţăgoasă. Face glume şi nu se enervează. Când suni, e bucuros să-ţi audă vocea şi îţi spune să te grăbeşti acasă pentru că a gătit. Tot el repară chiuveta şi duce gunoiul, te ia cu el pe stadion la meciuri…”, a afirmat sora Deliei.

„La mine există!!! Și ii mulțumesc pentru asta! Este un gând pentru toată lumea !! Nu este caracterizat pentru mine!”, a încheiat Oana Matache.


Citește și: Ce-a pățit ANDRA aseară pe scena din Sibiu. Artista l-a sunat imediat pe soțul ei


Citește mai multe despre Oana Matache și barbatul ideal pe Libertatea.

Comentarii