Convinsă de acesta că ea îi dă putere, nu a stat pe gânduri și a petrecut o zi lângă cei doi prezentatori și jurați. Dan Badea este la al doilea sezon de iUmor pe care îl prezintă împreună cu Șerban Copoț.

“Înainte să fiu soția lui Dan, am fost fana lui! Așa că îmi place să-l văd pe scenă sau pe platourile de filmare la iUmor, diferența e că l-am convins să nu-mi mai ia bani pe bilet! Prezența mea îi dă putere și încredere de fiecare datã, așa mi-a spus că să mă convingă să vin și abia aștept să-i fiu alături și în toamnă la Sala Palatului unde cu siguranță se va lăsa cu multe emoții!”, a declarat Mădălina, soția lui Dan Badea.


Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Citeşte şi:

Cum se relaxează Delia, după o zi de filmare. „Nu există altceva mai bun!”

Jurata iUmor, Delia: „Peste încă două sezoane pot să devin psiholog, fără probleme!”

Dan Badea, detalii din viața de familie. „Nu te pregăteşte nimeni pentru ce va urma”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres