Mergi direct la conținut »
Soția lui Dan Petrescu, de pus în ramă. E atât de elegantă și de sexy că e comparată cu Victoria Beckham | FOTO Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soția lui Dan Petrescu, de pus în ramă. E atât de elegantă și de sexy că e comparată cu Victoria Beckham | FOTO

Soția lui Dan Petrescu, de pus în ramă. E atât de elegantă și de sexy că e comparată cu Victoria Beckham | FOTO

Fostul internațional și actual antrenor Dan Petrescu are o familie superbă: o soție super sexy și o fetiță extraordinar de reușită.

De Dana Aramă,

Dan Petrescu este unul dintre numele grele ale generației de aur a fotbalului românesc.

Dan Petrescu, care a fost pus în încurcătură de curând când a fost întrebat când anume preferă să facă sex, este căsătorit cu Adriana Petrescu. cei doi au împreună o fetiță foarte reușită, pe nume Jennifer.

Adriana Petrescu este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc. Este trecută de 40 de ani, dar arată fără reproș.

Soția lui Dan Petrescu este considerată de mulți drept Victoria Beckham a României, grație eleganței și senzualității sale.

Nu doar că are un chip foarte frumos, dar este și poisesoarea unui trup de invidiat, cu o siluetă impecabilă.

Adriana a făcut atletism și fitness, iar la 17 ani și-a început cariera de model în Germania. Doamna Petrescu are afaceri în industria beauty de România și este o femeie care se bucură de succes pe plan profesional.

Fiica Adrianei și a lui dan petrescu, Jennifer, este și ea o domnișoară foarte frumoasă, care seamănă perfect cu părinții ei.

Dan Petrescu mai are două fete, rebecca și Chelsea, dintr-un mariaj anterior.


Citește și: INTERVIU VIDEO| Caporal în retragere Ioan Moroșanu, veteran de război, și istoria văzută prin ochii lui. ”Cum a fost atunci? Rău, Doamne, rău. Un măcel”


 

Close
Închide
  Close