Mergi direct la conținut »
Soția lui Silviu Prigoană, detalii neștiute din căsnicia cu acesta. “Îmi doresc să se rezolve toate problemele“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Soția lui Silviu Prigoană, detalii neștiute din căsnicia cu acesta. “Îmi doresc să se rezolve toate problemele“

 Mihaela și Silviu Prigoană sunt împreună de mai bine de trei ani și formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Soția afaceristului a vorbit pentru prima oară despre căsnicia ei și despre problemele cu care s-au confruntat până acum.

„Au trecut trei ani şi jumătate, au fost şi frumoşi, şi grei, cu tot felul de probleme. Important e să fim sănătoşi. Cu încredere, gândim pozitiv şi totul va fi bine. El tot tipul a fost un om… chiar dacă a fost mai vulcanic, a fost şi este un om bun. Un om care încearcă să îndrepte lucrurile. Îmi doresc să se rezolve toate problemele pe care le are, să fie sănătos, şi să îşi vadă copiii mari, la casele lor şi aşa mai departe.  Chiar se înţeleg foarte bine (n.r. copiii ei cu copiii lui)”, a spus Mihaela Prigoană la Antena Stars.

Omul de afaceri Silviu Prigoană a avut un mariaj cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, împreună cu care are doi băieți. După divorțul de vedetă, Silviu Prigoană și-a găsit liniștea alături de Mihaela Botezatu, cu care s-a căsătorit în secret în anul 2016.

Citește și

A decis să-şi spele rufele în familie, iar acum are o afacere de un milion de euro! O poveste de succes care a început cu 10 rochii distruse la spălătorie

 

Close
Închide
  Close