Mergi direct la conținut »
Soțul Andreei Tonciu, topit după fetița lor. Cuvintele lui vor emoționa orice părinte
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soțul Andreei Tonciu, topit după fetița lor. Cuvintele lui vor emoționa orice părinte

Soțul Andreei Tonciu, topit după fetița lor. Cuvintele lui vor emoționa orice părinte

Partenerul de viață al Andreei Tonciu este topit după fiica lor, Rebecca. Acesta a spus exact ce simte pentru micuță.

De Dana Aramă,

Andreea Tonciu este măritată cu Daniel Niculescu, cu care are o fetiță, Rebecca, Micuța a împlinit doi ani în urmă cu câteva zile și a avut parte de o petrecere superbă, organizată de părinții ei.

Deși mariajul lor a trecut și prin momente dificile, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu nu își uită niciodată rolul de părinți, fiind extrem de preocupați de fiica lor.

Bruneta este o mamă extrem de grijulie, iar Daniel Niculescu, partenerul ei de viață, este un tătic devotat, care petrecere foarte mult timp în compania fiicei lui. Acesta este topit după Rebecca, iar declarația pe care a făcut-o pe internet stă dovadă în acest sens.


„Nu pot descrie în cuvinte , ##dragostea și iubirea mea față de tine, fetița mea frumoasă #Reby# ❤️❤️❤️”, a scris Daniel Niculescu pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și o fotografie în care apare alături de fetița sa.

„Vă iubesc mult❤️❤️❤️❤️”, a venit imediat replica Andreei Tonciu.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 11-17 iunie 2018


 

Close
Închide
  Close