MENIU CAUTĂ
, de Florian Gheorghe

Sunetistul Iris și Holograf, abandonat de foștii colegi în spital. „Am aflat că inima mea mai funcționează la 10% din capacitate”

Distribuie

Relu Brotan, sunetistul al cărui nume se leagă de multe melodii celebre semnate Iris, Holograf sau Compact, a ales să-și ia adio de la foștii colegi pe o rețea de socializare. Bolnav de inimă, „Baboi” nu-i mai are aproape pe rockerii cu care a cunoscut succesul.

Fost ofițer, Relu „Baboi” Brotan și-a abandonat cariera militară pentru a se dedica rockului, iubirea vieții lui, și a ajuns să lucreze, în vremea comunismului și imediat după căderea lui, cu Cristi Minculescu, Dan Bittman, Paul Ciuci și trupele cu care aceștia au cucerit scenele din România, Iris, Holograf și Compact.

Însă după o vreme de făcut muzică împreună, în studio sau la concerte, drumurile celebrilor cântăreți s-au despărțit de cel al tehnicianului. Iar azi, legătura lor e firavă.

Conform unor surse, „Baboi”, care e grav bolnav, nu s-ar mai putea baza nici pe ajutorul financiar, nici pe sprijinul moral al foștilor colegi și prieteni. Singur pe patul de spital, nici măcar n-a mai făcut apel către ei, ci le-a trimis direct mesajul de adio, prin intermediul unei rețele de socializare.

Relu Brotan (centru), alături de Paul Ciuci (stânga) și Ionuț Micu, baterist la Compact (dreapta)

„Vă las cu bine, dragii mei prieteni de-o viață. Am aflat că inima mea mai funcționează la 10% din capacitate. După cum cântă prietenii mei de la Holograf, «Vine o zi/Când ne vom ușchi». Trebuia să mă dărâme ceva. Paul (Paul Ciuci – Compact n.r.), știi ce mi-a zis doctorul? Relule, mergi omule și mori în casa ta, în patul tău, pe perna ta, nu ca un câine, în spital. Mi-a dat un ultim tratament, dar fără mari speranțe. Mi-a spus că el nu poate face minuni, iar eu de o minune am nevoie. Nici nu mă gândesc cât costă noul tratament”, este mesajul lui Relu Brotan.

Sunetistul a postat un mesaj tulburător pe Facebook, alături de o fotografie făcută în spital

Citește și:

VIDEO / Ion Dichiseanu încă face furori printre femei, la 85 de ani! Peste 500 de spectatoare au ținut să-l vadă pe scenă

Comentarii