De Cristina Ologeanu,

Şi-a sabotat singur tratamentul

Înainte de a pleca în junglă, Mihai începuse un tratament premergător celui de-al patrulea implant. Nimic complicat, nimic costisitor: doar trebuia să îşi aplice pe cap o soluţie de monoxidil de 5%, care îl costă în jur de 30 de euro pe lună, plus să ia câteva pastile. Doar că, după o lună de la începerea tratamentului, el a plecat în jungla africană, periclitând întregul tratament. “Acum, el va trebui să o ia de la capăt, şase luni să se ungă şi să îşi ia pastilele”, a explicat doctorul Felix Popescu.

«Nu voi face sex pentru că mi se va urca sângele la cap şi pierd părul»

Se pare că Mihai şi-a făcut temele cu mult timp înainte. Încă de pe acum el ştie ce va trebui să facă după ce medicul îl va umple de păr: “După intervenţii, voi avea interzis la sex timp de trei săptămâni. Nu voi face sex pentru că mi se urcă sângele la cap, voi face tensiune şi e posibil să nu prindă firele de păr”. În schimb, medicul Felix Popescu, cel care se va ocupa de capul şi barba cântăreţului, spune că Mihai va putea face sex după doar 12 ore de la intervenţie. Să nu fi ştiut cântăreţul acest aspect sau implantul e doar un pretext pentru o abstinenţă dorită?

Patru ar putea fi cifra norocoasă


Primul implant i-a lăsat cicatrici, al doilea a avut rezultate parţiale
Mihai şi-a făcut primul implant de păr acum fix 10 ani, în România. L-a costat doar 50 de euro. A fost un eşec total: din 2.000 de fire implantate, spune solistul, doar 15 au prins. În plus, s-a ales cu o grămadă de cicatrici. Apoi, în 2013, şi-a luat inima- n dinţi şi a mers tocmai în Turcia, pentru o nouă încercare. Una reuşită, chiar. Însă, pentru că au apărut mici goluri, Mihai a apelat la un medic român, de data aceasta, pentru a i le umple. Astfel, Felix Popescu este semnatarul celui de-al treilea implant de păr din capul lui Mihai Trăistariu. Şi tot el se va ocupa şi de cel de-al patrulea, în creştetul capului, plus în barbă.

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens