MENIU CAUTĂ
28 Ian. 2017 11:00

Surorile Bambi revin în forță și vor să cucerească publicul de peste hotare / VIDEO

Distribuie

La început de an, fetele de la Bambi lansează un nou single, intitulat „Maria”. Piesa are puternice influenţe balcanice şi apare atât în varianta în limba română, cât şi în engleză, ceea ce înseamnă că fetele se pregătesc să cucerească şi publicul din afara ţării cu această piesă.

„Deşi la prima vedere piesa pare să aibă un mesaj „personalizat”, „Maria” este de fapt povestea în care toate ne regăsim, mai devreme sau mai târziu. Este despre momentul acela al vieţii, când experienţele trecute te transformă şi te determina să alegi să fii în primul rând precaut, apoi fericit. „Maria” este cea care în aparenţă, preferă singurătatea, decât viaţă în doi, de teamă să nu mai fie rănită”, povestesc fetele.

În căutarea melodiei perfecte, cele două surori au luat pasul studiourilor din Bucureşti şi au ascultat multe demo-uri, însă de cum au auzit primele acorduri ale acestui cântec, au ştiut că este piesa mult aşteptată. „Versurile în română au fost scrise ulterior de Thea Miculescu, care deşi la vremea respectivă nu ne cunoştea, a reuşit să scrie o poveste în care amândouă ne regăsim total”, adaugă ele.

Videoclipul este unul de imagine, în care însă, Raluca şi Denisa şi au dorit să insereze imagini cu momente inedite din show-ul Bambi. Dansatori costumaţi în salopete fosforescente, care jonglează cu figuri geometrice imense – 3D, precum şi un joc inedit de lumini, promovând astfel o parte din conceptul de show, de a dreptul spectaculos pe care fetele îl prezintă în toate oraşele din ţară, unde sunt invitate să cânte.

Citește mai multe despre Bambi și surorile Bambi pe Libertatea.

Comentarii