MENIU CAUTĂ
11 Feb. 2019 17:24

Surpriza lui Connect-R, la aproape doi ani de la divorțul de Misha. “Mi-am dat seama că avem multe de spus“

Distribuie

Connect-R și Raffy au reușit colaborarea începutului de an, iar garanția acestui fapt este piesa lor „Iarna”, care promite să spună o poveste frumoasă de viață.

„Piesa nu vorbește despre iarnă, este de fapt un joc de cuvinte, sunt sentimente, trăiri, dezamăgiri, toate transpuse pe note muzicale. Piesa „Iarna' este inspirată din viața mea, iar Connect-R a reușit să surprindă foarte bine nuanțe pe care numai eu le știam!”, declară artista Raffy.

Totul a pornit de la faptul că, până la 18 ani, Raffy nu a avut curajul să-i spună „Te Iubesc” niciunui băiat, nu a avut puterea să-și recunoască și declare sentimentele față de un EL. Iată că, muzica este singurul „instrument' care o ajută să facă aceste mărturisiri.  Așa cum povestește însăși artista, Connect-R a înțeles perfect mesajul și a reușit să-l transmită prin această piesă, pe care a compus-o și produs-o în totalitate. „M-a inspirat povestea de viață a lui Raffy, care este una impresionantă și despre care sunt convins că o să aflăm mai multe în perioada următoare!', a declarat Connect-R.

Colaborarea dintre Connect-R și Raffy s-a legat datorită mamei artistei care s-a dus la studio și i-a propus artistului să-i compună o piesă fiicei sale. „După ce am cunoscut-o și, mai ales, ascultat-o pe Raffy, mi-am dat seama că împreună avem multe de spus în peisajul muzical din România!”, mai spune artistul.

Citește și

GRAMMY 2019. Cântăreaţa Lady Gaga şi actorul Bradley Cooper, printre câștigătorii galei

 

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii