Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ultimele cuvinte ale fotomodelului găsit mort pe iahtul unui miliardar în Grecia. Și-a sunat mama și fratele, înainte de tragedie

Ultimele cuvinte ale fotomodelului găsit mort pe iahtul unui miliardar în Grecia. Și-a sunat mama și fratele, înainte de tragedie

Fotomodelul are a murit pe iahtul unui miliardar în Grecia și-a sunat mama și fratele înainte de tragedie, a declarat avocatul care se ocupă de cazul  tinerei Sinead McNamara.

Sinead McNamara „plângea și făcea referire la un incident care a avut loc la bordul yahtului, în care a fost implicat unui alt membru al echipajului”, a declarat avocatul Haralambos Triandafylopoulos într-o declarație pentru CNN.

Avocatul familiei sale a spus că tânăra a fost fericită în zilele dinaintea morții ei. „Părinții declară, de asemenea, că Sinead nu avea probleme, comunica deseori cu familia și era fericită”, se arată în declarație.

„În două zile urma să se întoarcă la familia și prietenii ei din Australia”, a spus avocatul.

Sinead McNamara era cunoscută drept influencer pe Instagram. Ea avea aproximativ 20.000 de fani pe Instagram, contul ei pe această rețea de socializare fiind inundat cu mesaje de condoleanțe. Tânăra se afla în Grecia de la jumătatea lunii iunie. Anterior, ea a călătorit în Bali, Alaska și Arhipelagul Whitsunday.

Se pare că aceasta lucra de 4 luni la bordul iahtului, iar în momentul decesului ambarcațiunea se afla în largul insulei Kefalonia. Miliardarul mexican Bailleres ar fi părăsit iahtul cu două zile înainte ca modelul să-și piardă viața.


Citește și:

Gabriela Firea, susținută de 24 de consilieri PSD! Au semnat o scrisoare deschisă de susținere a primarului Capitalei

 
 
Close
Închide
  Close