MENIU CAUTĂ
18 Dec. 2013 14:42

TITUS MUNTEANU şi FABRICA LUI DE VEDETE. Uite câţi ARIŞTI DE MARCĂ a lansat | FOTO

Distribuie

Sub îndrumarea lui Titus Munteanu, emisiunea difuzată în anii de după Revoluţie de televiziunea naţională a fost o reală pepinieră de vedete, multe dintre acestea fiind, în continuare, foarte iubite de public.
Printre cei care s-au afirmat în urma participării la emisiunea „Şcoala Vedetelor” este Călin Goia, solistul trupei Voltaj. Puţini şi-l mai aduc aminte pe Călin Goia de la „Şcoala Vedetelor” pentru că, pe atunci, artistul purta plete. După ce emisiunea s-a încheiat, în 1998, Călin a devenit solistul trupei Voltaj.
Celebră după „Şcoala Vedetelor” a devenit şi Nadine. Zglobie, senzuală şi nu de puţine ori băieţoasă, mulatra a renunţat la scurt timp după concurs la muzică şi s-a dedicat actoriei.
Pe Lavinia Şandru o ştie toată ţara ca pe una dintre cele mai vocale figuri politice feminine din România. Însă Lavinia a fost şi ea a participat la „Şcoala Vedetelor”, cu mult înainte de a se lansa în politică. La acea vreme, showbiz-ul românesc era la început de drum şi la fel şi Lavinia Şandru, care, fiind studentă în anul doi la Teatru, a decis să-şi încerce norocul alături de ceilalţi tineri aflaţi în căutarea succesului.
La fel de înfloritoare ca a lui Călin Goia a fost şi cariera lui Adrian Despot, solistul trupei rock Viţa de Vie, după participarea la „Şcoala Vedetelor”.
Tot la „Şcoala Vedetelor” s-au format frumoasele soliste ale trupei RedBlonde – Red – Chinie Alina şi Blonde – Petre Mădălina – care, acum, întreţin atmosfera în emisiunea „La Măruţă” de la ProTV.

Citește mai multe despre Titus Munteanu pe Libertatea.

Comentarii