Mergi direct la conținut »
Toată lumea o știe de la PRO TV, dar Oana Cuzino a primit "botezul" la TVR! "Am stat doi ani acolo"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Toată lumea o știe de la PRO TV, dar Oana Cuzino a primit „botezul” la TVR! „Am stat doi ani acolo”

Numele Oanei Cuzino e la fel de legat de PRO TV ca al Andreei Esca. Și totuși, nu la televiziunea din Pache Protopopescu și-a făcut debutul frumoasa doctoriță! Foarte, foarte puțini își mai amintesc, probabil, că Oana a primit botezul micului ecran la TVR, înainte de anii 2000.

De Andreea Romaniuc Archip,

Oana Cuzino știe secretele și terapiile menite să te menții tânăr cât mai mult timp, ea fiind de profesie medic geriatru. De ani buni, este și om de televiziune, întrucât a făcut cursuri specifice pentru a putea comunica cât mai bine informații medicale utile pentru publicul spectator.

Toată lumea o asociază emisiunii “Ce se întâmplă, doctore?” de la PRO TV, însă cariera ei pe micul ecran a început la televiziunea publică. În urmă cu 21 de ani, a bătut la poarta TVR, dornică să se alăture unei emisiuni medicale.

“Eu m-am dus la TVR la «Medicina pentru toți», atunci doar emisiunea aceasta exista. Și acolo am cunoscut-o pe producătoare, care a avut încredere în mine. Bineînțeles că după aceea au urmat cursurile, am învățat să scriu știri, să mă exprim mai succint, să comunic în stilul jurnalistic, după care am urmat cursuri de televiziune. Am stat doi ani acolo, la TVR, era chiar în direct emisiunea «Medicina pentru toți». În 1998 era și înainte de știri, în prime time, fiindcă au fost niște oameni foarte destupați la minte în acele vremuri, care și-au dat seama că sănătatea prezintă interes”, a povestit, pentru Libertatea, Oana Cuzino.

Citeşte şi:

VIDEO | Eugen Teodorovici, comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste: „Sunteți liberă diseară? Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”

DNA, pe urmele banilor luați de Alexandru Cumpănașu de la Ministerul Culturii. A primit 1 milion de lei pentru trei broșuri copy/paste din Wikipedia și Google

Erdogan amenință că va trimite milioane de refugiați în Europa dacă ofensiva turcă în Siria este catalogată de UE drept o „invazie”

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
Close
Închide
  Close