Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trendurile coafurilor de mireasă pentru anul 2018. Ce spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Trendurile coafurilor de mireasă pentru anul 2018. Ce spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Trendurile coafurilor de mireasă pentru anul 2018. Hairstylistul Adrian Perjovschi dezvaluie care sunt trendurile coafurilor de mireasa pentru anul 2018. “Trendurile de anul acesta duc spre romantic-glam.

Avem foarte multe variante de coafură care să inspire pe toată lumea și să fie pe toate gusturile. Coafurile clasice se transformma foarte usor cu un touch de eleganta in coafuri moderne si fresh”  declara hairstylistul Adrian Perjovschi.

Cu experiență de profesionist si pasiunea pentru ceea ce face, hairstylistul vine cu propuneri speciale și inedite pentru miresele anului 2018. “Ce propunem noi este o fuziune între împletituri și parul prins clasic, usor dezordonat care da exact acel look perfect pentru o mireasa. Se poate purta parul desfacut si texturizat pe beachy waves si cu adaosuri, sa fie un par des, bogat, spectaculos”,  a explicat Adrian.

În funcție de rochie, tematica nunții si look-ul pe care si-l doreste fiecare mireasa, Adrian Perjovschi recomandă coafura potrivita și care respectă în acelasi timp și tendintele anului. “Pentru o coafura mai sofisticata se poate adăuga un accesoriu prețios care dă plus de eleganță coafurii. Parul prins în aspect de “nod” în partea de jos exprima un look lejer si luxos în acelasi timp. Coafurile cu jumatate de păr prins: se coafeaza parul pe lejer, beachy waves light si se prinde in partea din spate cu o impletitura sau acel “nod” creativ.”

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

Hairstylistul Adrian Perjovschi dezvaluie coafura care va fi printre preferatele mireselor in acest an: “In 2018 vom observa multe mirese care adopta un chic ponny tail. Acest ponny tail trebuie sa fie pozitionat in partea din spate mai jos de crestet. Coada poate fi coafata cu waves, volum, textura si se poate combina cu o impletitura sau accesoriu”, a subliniat Adrian Perjovschi.

Citește și

VIDEO / Declarațiile șocante ale unei asistente medicale, victimă a violenței conjugale: “Mă bate și soțul, mă bate și băiatul!”

 

Close
Închide
  Close