MENIU CAUTĂ

Tudor Chirilă a iubit-o în secret pe Andreea Esca. Dezvăluiri incredibile făcute de artist

Distribuie

Tudor Chirilă a mărturisit că a fost îndrăgostit nebunește de prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, pe vremea când ambii erau la școală.

Tudor Chirilă, care este unul dintre cei patru antrenori de la show-ul „Vocea României”, de la Pro TV, a dezvăluit că a fost îndrăgostit de nimeni alta decât prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, cea care în vara asta fost la dietă și a scăpat de câteva kilograme în plus.

Artistul a făcut această mărturisire neașteptată chiar la emisiunea pe care Andreea Esca o are la radio Europa FM.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârfu cu Dor, o tabără de schi, şi… Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt băiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să vă dea numele lui.

Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, a povestit Tudor Chirilă.


Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, petrecere aniversară cu lăutari și 30 de feluri de mâncare. Zi de naștere cât o nuntă!


 

Citește mai multe despre tudor chirila și dezvaluiri pe Libertatea.

Comentarii