De Alina Guta,

„Nu se poate altfel, eu îl duc , eu îl aduc de la grădiniță. Suntem nedespărțiți. Nu am vrut nici să apelez la bonă, nici la nimic. Mă mai ajută mama, vine tot timpul la noi și asta este situația până va mai crește. Mi-am intrat în rolul vieții. Nu este ușor, niciodată nu poți înlocui mama, dar important e să faci tot posibilul să fie copilul fericit. Va avea o viață normală pentru că este un copil bun care merită asta”, a declarat Petru Mircea cu tristețe în voce, în cadrul emisiunii Happy Hour, de la Happy Hour.

În 2009 Mădălina Manole părea că trăiește una dintre cele mai frumoase povești de dragoste: se căsătorea cu alesul ei, Petru Mircea. La nunta lor, „fata cu părul de foc” era mai fericită ca niciodată și nimic nu prevestea că la doar câteva luni de la acest eveniment destinul ei avea să se încheie atât de tragic.

Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor pe 14 iulie 2010, chiar când ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan), iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde fusese la o repetiție.

Atitudinea socrilor dață de Petru Mircea s-a schimbat radical după sinuciderea artistei. Aceștia l-au acuzat că este principalul vinovat de moartea ei.

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine