MENIU CAUTĂ
25 Iul. 2017 11:16

Un numerolog face declarații năucitoare despre înmormânatrea Denisei Manelista. „Vor fi două semne”

Distribuie

Denisa Manelista este condusă pe ultimul drum marți, în satul natal. Un numerolog a făcut declarații năcuitoare despre ce se va întâmpla la înmormântare.

Denisa Răducu, care a murit duminică, 23 iulie 2017, este înmormântată marți, 25 iulie 2017, în satul natal, Ștefănești, din Vâlcea.

Denisa Manelista, care ajunsese piele și os în ultimele luni de viață, este condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și fani.

Numerologul Iliuță a făcut declarații halucinante despre ce se va întâmpla la înmormântare.

„Ea pe 27 octombrie trebuia să facă nuntă, dar va face parastasul cred. La ea luna a șaptea a fost cu ghinion. Am simțit că spre sfârșitul lunii se va duce. Aș vrea să va spun că Denisa este moartă cu trupul, dar va stă foarte mult aici pentru că a vrut să mai trăiască.

Familia ei va vedea semne de a ea.  Asta e fost dorința Denisei. Ea spus că a vrut să fie mireasă vie, nu moartă. Va fi o altă problemă de sănătate la un membru apropiat. Ar trebui să facă niște slujbe că energia negativă să nu se transfere la altcineva.

La înmormântare vor fi două semne. Denisa vrea să le transmită părinților să nu mai fie triști că ea trăiește în ceruri. Se va întâmpla o minune. Ea ne va da un semn divin”, a declarat numerologul în cadrul unei emisiuni de la Kanal D.


Citește și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


 

Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, inmormantare și semne pe Libertatea.

Comentarii