MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 18:19

Un prieten al Denisei Manelista a făcut totul public. „M-am gândit mult”

Distribuie

Ticy, un artist care a colaborat cu Denisa Răducu, a făcut un anunț pe contul său de pe o rețea de socializare.

După moartea Denisei Manelista, au apărut tot felul de informații și numeroși artiști cu care aceasta a colaborat au făcut mărturisiri.

Denisa Manelista, al cărei nume real era Denisa Răducu, a fost înmormântată marți, 25  iulie 2017, în satul său natal, Ștefănești.

Ticy, care a colaborat cu Denisa Răducu, a transmis un mesaj după ce aceasta a fost condusă pe ultimul drum.


„După 3 zile lung, grele și apăsătoare, am ajuns acasă dezamăgit! Dezamăgit de colegii care măcar în ultimul ceas nu au fost alături de ea, de colegii care au venit doar de dragul televiziunilor ca apoi să meargă în diferite emisiuni să își dea cu părerea despre situația ei în condițiile în care nu știau mai nimic concret și să pretindă că sunt prietenii ei,doar așa, că s-au întâlnit pe la concerte de 2-3 ori…
 Rămâi cu bine, suflet drag, curat și pur!” , a spus Ticy.

De asemenea, Ticy a publicat și ultima piesă pe care a înregistrat-o cu Denisa Răducu, „Precum un dar”

 „Cu siguranță vor mai fi și alte piese ce vor apărea… M-am gândit foarte mult înainte să public această piesă… trebuia publicată cu ceva timp în urmă, s-a tot lucrat la ea și a fost finalizată în urmă cu câteva zile …
 Am decis să o public pentru că m-am gândit că asta îi plăcea să facă, să cânte și să vă încânte cu vocea ei !”, a mai spus Ticy.

https://youtu.be/zEyOthF2PZw


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


 

Comentarii