MENIU CAUTĂ

Unul dintre cei cinci preoți a slujit în lacrimi la înmormântarea Denisei Manelista. Ce datorie uriașă simțea că are față de ea | EXCLUSIV

Distribuie

La înmormântarea Denisei Răducu, unul dintre cei cinci preoți care au slujit a plâns cu lacrimi amare. Acesta avea o legătură cu totul specială cu regretata cântăreață.

Denisa Răducu, cunoscută publicului larg drept Denisa Manelista, a fost condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie 2017. Mii de oameni, de la artiști și colegi de breaslă la oameni obișnuiți, au venit să-i aducă un ultim omagiu la Ștefănești, acolo unde a fost înmormântată.

Denisa Răducu a încetat din viață duminică, 23 iulie, la numai 27 de ani, lăsând în urma ei o familie îndurerată și numeroși fani care o adorau.

La înmormântarea Denisei Răducu au ținut slujbe cinci preoți. Unul dintre aceștia avea o legătură de suflet cu regretata artistă.


Te-ar putea interesa și: Reacția Danielei Gyorfi după moartea Denisei Manelista. Ce a transmis vedeta


Unul dintre cei cinci preoți a slujit în lacrimi la înmormântarea Denisei Manelista. L-a dus pe banii ei în Țara Sfântă

Unul dintre cei cinci preoți care au ținut slujbe la înmormântarea Denisei Manelista a slujit în lacrimi. Acesta este nimeni altul decât duhovnicul cântăreței.

În copilărie, Denisa Răducu a cântat în biserica din Ștefănești, satul ei natal, iar preotul respectiv a fost cel care a sfătuit-o și a avut grijă să o ajute să crească frumos.

Odată cu trecerea anilor, părintele i-a devenit duhovnic Denisei. Iar aceasta a avut grijă ca, atunci când a cunoscut celebritatea și a început să câștige bani, să-l recompenseze pentru grija pe care i-a arătat-o, îndeplinindu-i cel mai mare vis. L-a dus în Țara Sfântă pe banii ei.

„Știa că cel mai mare vis al meu era să ajung în Israel. Și mi-a făcut o mare bucurie când m-a invitat să merg cu ea în Țara Sfântă, ea ocupându-se de absolut tot”, a mărturisit părintele, printre lacrimi, în exclusivitate pentru Libertatea.


Citește și: Cât plătea preotul-cântăreț Cristian Pomohaci pentru o partidă de amor. Dezvăluiri șocante


Citește mai multe despre Denisa Manelista, denisa raducu, inmormantare și preoți pe Libertatea.

Comentarii