Mergi direct la conținut »
Valentina Fătu e ajutată în bucătărie de toți ai casei. "Facem împreună pâine, ca pe vremuri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Valentina Fătu e ajutată în bucătărie de toți ai casei. "Facem împreună pâine, ca pe vremuri"

Valentina Fătu e ajutată în bucătărie de toți ai casei. „Facem împreună pâine, ca pe vremuri”

Valentina Fătu ne-a povestit cum decurge viața ei în afara scenei. Actrița obișnuiește să gătească, nu prea se pricepe la prăjituri și o are alături și pe mama sa în treburile casnice.

De Ana Maria Păsat,

Partenera de scenă a lui Vasile Muraru are nu doar o carieră în plină ascensiune, ci și o viață personală trăită în liniște și înțelegere. În afara orelor petrecute pe scenă, actrița obișnuiește să-și petreacă timpul cu cei dragi chiar și-n bucătărie.

„Sunt foarte mult ajutată, de toți ai casei. Când avem timp liber, ne place să facem pâine, tăieței de casă sau plăcintă, ca pe vremuri”, spune actrița.

Mai greu cu prăjiturile

Aceasta nu ascunde faptul că nu prea se pricepe la prăjituri și că mama sa o ajută foarte mult în treburile casnice:

„Gătesc. Fac aproape zilnic tot ce-i place să mănânce fiului meu de 11 ani: supe, piureuri, șnițele, clătite. Nu prea mă pricep la prăjituri, însă am câteva deserturi, mai ușoare, cu care merg la sigur. Mama, pe care o am aproape, mi-e de mare ajutor. Și toți ai mei, de altfel”.

CITEȘTE ȘI:

Cazul escrocului Matteo Politi: ce știm despre „falsa medicină” și ce merită oamenii să afle în continuare! După trei zile de dezvăluiri, analizăm care sunt primele concluzii și ce răspunsuri nu au primit pacienții români

Close
Închide
  Close