Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vedete care au plecat definitiv din România. Unde au ales să înceapă o viață nouă

Vedete care au plecat definitiv din România. Unde au ales să înceapă o viață nouă

În urmă cu mulți ani, aveau un succes răsunător în România, însă, cu timpul, au ajuns la concluzia că vor să facă altceva, astfel că au luat-o de la zero în străinatate, pentru un trai mai bun.

De Livia Lixandru,

Printre vedetele care au părăsit România se numără Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur și Cosmin Cernat, despre care puțini știu că de ceva timp locuiește în Canada.

Dragoș Moștenescu, alias Costel din ”La Bloc”, s-a stabilit în Anglia

Dragoș Moștenescu a vândut tot și a plecat în Anglia pentru că nu s-a mai regăsit aici, dar și pentru că veniturile lui nu erau strălucite. Acum lucrează tot în același domeniu, însă nu se bucură de notorietatea din România.

Mihaela Rădulescu locuiește la Monte Carlo

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monte Carlo în vara lui 2009, după divorțul de Elan Schwarzenberg. Vedeta revine în țară din când în când, pentru a-și vizita rudele ori pentru a prezenta vreo emisiune televizată.

Iulia Vântur,  prezentatoare TV și actriță în India

Iulia Vântul a ales India, la scurt timp după ce s-a aflat că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Salman Khan. Vedeta revine des în România, pentru a-și vizita familia sau pentru a onora invitații la diverse evenimente.

Cosmin Cernat, comentator sportiv, s-a stabilit în Canada

Cosmin Cernat a luat decizia de a pleca din țară după încheierea filmărilor pentru Exatlon, emisiune difuzată la Kanal D. Acum, fostul comentator sportiv locuiește în Canada alături de familia sa.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Catrinel Menghia este stabilită în Italia

Catrinel Menghia a plecat în Italia și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe. A părăsit România la vârsta de 18 ani, pe vremea aceea modelul având o relație cu Răzvan Fodor. În prezent, vedeta trăiește cea mai frumoasă perioadă. S-a căsătorit și a devenit mama unui băiețel.

Tataee de la BUG Mafia s-a mutat în Spania împreună cu soția și copiii

„Am plecat pentru copii, pentru soție și pentru puțină liniște pe plan profesional, ca să fac alte lucruri. Aici eram ciupit din toate părțile. Trebuie să facem aia, trabuie să facem aia.

Acolo e un pic mai dificil să fiu accesat și pot să lucrez mai liniștit la ce-mi place mie, muzica mai precis. Pentru copii, voiam ca ei să trăiască într-un loc un pic mai liniștit, iar Bucureștiul devenise sufocant, și la propriu, și la figurat. Din păcate, ceea ce se întâmplă aici nu e normal nici în sistemul de învățământ, nici în societate, în oraș, unde locuiam”, spune Tataee pentru protv.ro.

Close
Închide
  Close