Mergi direct la conținut »
Vedetele au apelat la specialist pentru a rezolva gravele problemele de comportament ale patrupezilor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Vedetele au apelat la specialist pentru a rezolva gravele problemele de comportament ale patrupezilor

Cu un aşa comportament, vedetele noastre s-au văzut nevoite să ia măsuri, aşa şi-au dus câinii la specialist, să-i “repare”. Când câinele nu te ascultă, când şi cea mai simplă comandă pare că-i trece pe lângă urechile blănoase, e clar că există o problemă de comunicare. Cum vedetele noastre s-au trezit că nu reuşesc să interacţioneze constructiv cu animalele lor de companie, au apelat la ajutorul dresorul Mihai Nae, despre care mulţi spun că este şi un bun... psiholog canin.

De Cristina Ologeanu,

Gelozia canină, motiv de îngrijorare pentru stăpânăCâinii cântăreţei Amna au devenit de nerecunoscut odată cu maternitatea stăpânei lor, asta pentru că solista a evitat contactul cu ei în perioada sarcinii. “Amna a ajuns să se teamă de comportamentele câinilor ei, uşor agresivi – o mârâie ca pe un străin de fiecare dată când se apropie. Asta pentru că odată cu evitarea lor, câinii s-au simţit abandonaţi”, explică dresorul. După un curs intensiv, blănoşii cântăreţei au început să-şi respecte puţin mai mult stăpâna, dar cei doi câini ai Amnei, Spike şi cu Hatchy, sunt în continuare geloşi din cauza micuţului David, capitol la care se mai lucreză. “Am învăţat care e cea mai bună recompensă pentru câini: cărniţa de vită. Cu Spike am ceva emoţii, e un lup cu o personalitate puternică, e câinele care mă însoţea la alergat înainte de a rămâne însărcinată şi care, atunci când îl privesc, am senzaţia că se încruntă”, spune Amna.

Un bodyguard blănos pentru un copil fricos

O cerere expresă de la patrupedul său a avut antrenorul Liviu Ciobotariu, care şi-a dorit ca animalul lui să fie capabil să-i apere fiul. Iar dresorul a scos din el un bodyguard redutabil: “L-am pregătit pe Max pentru a face pază în curte şi pentru al apăra pe Cosmin, fiul domnului Ciobotariu. A fost un câine greu de uitat, care a oferit satisfacţii stăpânilor lui, făcând pază la absolut tot ce mişca”.

Un animal cu psihicul fragil

Daniela Györfi, mare iubitoare de animale, are acasă o grămadă de blănoşi: pisici şi câini. Dar dintre patrupezii cântăreţei, cele mai mari bătăi de cap i le-a dat shar pei-ul. “Avea ceva probleme de comportament. Am reuşit să stabilizez psihicul extrem de fragil al câinelui, care era foarte speriat şi dacă scăpa din lesă, riscul de a se pierde sau de a fi accidentat era foarte mare. A fost unul din cazurile complicate ale carierei mele de dresor”, îşi aminteşte Mihai Nae de “pacientul Toby”.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Ciobăniţa căpoasă a fost educată

Fosta vedetă TV Mihaela Tatu a avut şi ea nevoie de cineva care să îi pună câinele la punct: “Am avut o ciobăniţă de Bucovina, Kira, foarte independentă, foarte căpoasă, n-avea nici un fel de Dumnezeu! Începuse şi Gore al meu să se ia după ea, aşa că a trebuit să o aduc pe linia de plutire”. Ea a rămas impresionată de capacitatea dresorului (care a lucrat cu ambii ei câini) de a pătrunde în psihicul patrupedelor şi de a le face să i se supună. Deşi fusese îmblânzită, Kira avea nevoie de mult spaţiu şi, cu inima frântă, Mihaela a dăruit- o finilor ei.

Close
Închide
  Close