MENIU CAUTĂ
, de Andrei Crăițoiu

Veste excelentă pentru Eva, după finala de la „Suedezii au talent”! A primit 5 reprezentații în musicalul „Matilda”, la Opera din Malmo

Distribuie

Eva Jumătate, micuța de 10 ani care a ajuns în finala „Suedezii au talent” de vineri seară, unde s-a clasat pe primele trei poziții, are din nou motive de bucurie.

În urmă cu câteva luni, ea obținuse rolul principal în musicalul „Matilda” de la Opera din Malmo, alături de mai multe fetițe, iar aseară, după finală, a aflat și zilele în care va fi pe scena spectacolului a cărui premieră a avut loc chiar ieri.

„Premiera de la Operă a avut loc vineri seară, dar Eva a ales finala de la «Suedezii au talent» și toată lumea a fost alături de ea și a încurajat-o. Acum ne pregătim doar pentru musicalul «Matilda». A primit cinci reprezentații și asta ne face foarte mândri. Va urca pe scena Operei din Malmo pe 7 aprilie, 13 aprilie, 3 mai, 24 mai și 30 mai”, ne-a dezvăluit tatăl micuței, Sorin Jumătate.

Eva a ridicat sala în picioare în finala concursului de talente de vineri! Fetița din România a ales să cânte melodia „Shallow”, de pe coloana sonoră a filmului „A Star Is Born”, piesă care i-a adus un Oscar lui Lady Gaga. S-a clasat însă printre ultimii trei finaliști, iar reacțiile pe rețelele de socializare au fost pozitive, clipul ei din finală având cele mai multe vizualizări pe YouTube, la fel ca și cel din audiții.

Eva a ajuns în finală după ce a interpretat melodia „Never Enough”, din filmul „The Greatest Showman”, iar unul dintre jurați, cântăreața Bianca Wahlgren Ingrosso, care a început să plângă în timpul show-ului, i-a acordat acesteia „Golden Buzzer”.

„Îmi place de Beyonce, dar cel mai mult de Ariana Grande. Am și văzut-o într-un concert, acum doi ani, la Stockholm. Visul meu e să devin o cântăreață de succes, un artist celebru, dar sunt conștientă că am mult de muncă și că nu o să-mi fie deloc ușor să ajung acolo!”, spunea Eva pentru Libertatea.


Citește și: 

EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Citește mai multe despre Suedia pe Libertatea.

Comentarii