MENIU CAUTĂ
18 Sep. 2013 15:54 , de Simona Josan

Vezi CE DECIZIE a luat ANDREEA MARIN, în legătură cu FOSTUL SOŢ, ŞTEFAN BĂNICĂ JR

Distribuie

La fel de evaziv, dar clar pentru cei „care au urechi să audă”, a fost şi mesajul transmis la scurt timp, de Ştefan Bănică jr, în emisiunea lui Măruţă.
„Celor care urmăresc doar „show-ul” vieţii mele private, „regizat” de alţii, le-aş recomanda să fie mai puţin atenţi la viaţa mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viaţa lor, urmărind-o pe a mea. Şi ar fi păcat!”, a declarat Ştefan Bănică jr.
La doar o zi de la afirmaţiile făcute de ea la emisiunea lui Teo, şi de spusele fostului soţ, la Măruţă, Andreea Marin a luat decizia să nu mai dea nici o declaraţie în legătură cu acest subiect.
„Răspunsul meu este ‘nu’ la tot ce o să mă întrebi. Mai ales despre fostul soţ. Pentru mine este un subiect închis. O să aud de Ştefan, e tatăl copilului meu, dar este un subiect închis între mine şi presă, dar şi între mine şi alte persoane, oricare ar fi ele„, a spus Andreea Marin la emisiunea „La Măruţă”.
„Pentru mine infidelitatea nu este un motiv de divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave. Violenţa în familie ste ceva peste care nu trebuie să treci. Nu aş fi luat o asemenea decizie doar pe moiv de infidelitate”, a declarat marţi Andreea la Teo show.
 

Citește mai multe despre Andreea Marin și Stefan Banica Jr pe Libertatea.

Comentarii