De Denisa Macovei,

Andreea Berecleanu este o romantică incurabilă
Andreea Berecleanu este romantică de la stare până la ținute

Prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 nu înțelege romantismul doar prin escapadele în țară sau străinătate în compania soțului ei, medicul estetician Constantin Stan, ci prin toată starea ei.

„Romatic pentru mine înseamnă lucrurile pe care le trăiesc eu, le simt, emoțiile pe care le trăiesc într-un anume fel și care nu sunt ușor de descris. Sunt romantică nu doar prin ținută. Sunt foarte romantică și vorbeam mai devreme, apropo de conținutul de pe social-media, și că suntem responsabili noi, ca influenceri, de ceea ce scriem pe rețelele de socializare. Cred că de foarte multe ori s-a văzut pe conturile mele că se transmite foarte puternic romantismul”, ne-a mărturisit Andreea.

Și-a învățat copiii să fie cu picioarele pe pământ, nu visători

Cu toate că le-a insuflat copiilor ei același stil boem, Andreea este conștientă de lumea în care Petru și Eva trăiesc, așa că i-a învățat să nu fie totuși prea visători.

„Și copiilor mei le-am transmis din romantismul meu, dar, în același timp, i-am învățat să fie și pragmatici, și realiști, și cu picioarele pe pământ. Pentru că așa sunt și eu. Trăim într-o lume reală în care, iată, chiar dacă lucrurile se învârt cu viteza luminii, noi trebuie să ne bucurăm de emoție. Fără emoție, lumea ar fi altfel”, a mai spus Berecleanu.

VIDEO: Grigore Alexandru/ FOTO: Sorin Cioponea


Citește și:

80 de copii români, abandonați pe aeroporturile din Tokyo și Milano din cauza unui scandal conjugal!

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente