MENIU CAUTĂ
28 Mar. 2017 11:00

VIDEO / Bogdan Bobocea feat. Cabral îl “cântă” pe Superman! Cum a ajuns Cabral să cânte

Distribuie

Cine nu-l ştie pe Superman? Tipul acela îmbrăcat ciudat care îi salvează pe toţi? Noi va propunem o alta varianta a celebrului personaj. Un tip sensibil, uman, imperfect, pământean.

Păi şi atunci, de ce „Superman”? Pentru că piesa asta ne spune că putem ajunge să fim, pentru o clipă sau o viaţă, supereroi pentru cineva. Pentru că avem nevoie să ştim că suntem importanţi pentru cineva.

Ei bine, avem de-a face cu o pereche inedită, Cabral şi Bogdan, şi cu o melodie care a sensibilizat pe oricine a auzit-o. Care e Superman dintre cei doi? Niciunul. Dovadă că proiectul s-a finalizat după trei ani de muncă şi finisarea detaliilor. Lucrurile nu ies când şi cum vrem, ci când şi cum trebuie. Acum e timpul lor.

Vă oferim o poveste frumoasă. E pentru toţi. Şi are un parfum special, pentru că vine de la doi boboci. Cabral e la primul proiect muzical, iar Bogdan e… Boboc în acte. Că aşa îl cheamă: Bobocea. Împreună au creat o melodie pe care o vei fredona fără să-ţi dai seama.

”Piesa asta nu este despre supereroi, ci despre ce suntem fiecare, raportat la persoanele de lângă noi. Despre ceea ce putem fi pentru cei de lângă noi în momentul în care drumurile ni se intersectează. Pășesc timid in lumea muzicală, pe acordurile piesei ”Superman”. Sper doar  sa fie cât mai mulţi oameni care se identifică cu mesajul şi cu starea piesei”, spune Bogdan Bobocea.

Ce spune Cabral despre Superman şi…Bobocea?

”Proiectul ăsta este o poveste frumoasă. Eu m-am nimerit din întâmplare în ea… Am auzit piesa, i-am zis că-mi place foarte mult și… Atât. Apoi ne-am revăzut după câteva săptămâni și… eu fredonam piesa în continuare. Așa că mi-a propus să fiu și eu implicat în povestea asta. De-atunci și până acum cred că au trecut trei ani. Nu, să nu-și facă nimeni griji, nu m-am apucat de cântat, e doar o joacă, un exercițiu, o provocare. Sper să vă placă Superman… și sper să vă placă Bobocea! Este un tip foarte talentat și perfecționist”, a completat vedeta.

Ascultă piesa şi aici.

Comentarii