De Andreea Romaniuc Archip,

 Ela Crăciun nu se numără printre mămicile norocoase, care slăbesc după naștere fără pic de efort. Ca să obțină rezultate rapide, vedeta TV a decis să abordeze problema pe toate fronturile: sport, tratamente și regim alimentar.

„Toată viața mea este o dietă. Mai am câteva kilograme de dat jos, vreo 5, așa, dar ca să fiu eu fericită, 6. Sunt însă mulțumită și cu 4. Știi cum e, ne setăm un target foarte ridicat, dar am fi mulțumite și cu mai puțin. Fac tratamente corporale, mă duc la pilates și țin o dietă”, ne-a mărturisit ea.

Deși, la nivel teoretic, totul pare perfect, în realitate, Ela întâmpină tot felul de pofte alimentare, care o scot din programul de slăbit.

„În fiecare zi încep dieta. Și încerc să rezist tentațiilor. Uneori îmi iese, alteori nu. Am avut o perioadă foarte agitată, iar atunci când nu ești liniștit psihic, nu poți ține o dietă”, a mai declarat, pentru Libertatea, Ela Crăciun.

Vrea să slăbească 3 kg în 10 zile

Cum pe 3 martie va da petrecere în cinstea fiului ei, Nicholas, pe care îl va creștina, proaspăta mămică și-a stabilit un obiectiv clar: „Mai sunt câteva zile până la botez, nu mi-am găsit rochie, nu mi-am găsit nimic, probabil toate se vor întâmpla pe ultima sută de metri, dar trebuie să și slăbesc. În 10 zile, voi slăbi 3 kilograme”.

Video: Robert Hanciarec

Citește și: Vasile Șeicaru, neclintit la 13 ani de la moartea soției sale: «Îl iubesc pe Dumnezeu și nu voi privi niciodată cu ură spre Cer. Pe Gabi n-o va înlocui nimeni»

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani
GSP.RO

Povestea cutremuratoare a tenismenei care s-a confruntat cu abuzurile groaznice ale tatălui său. A fost la un pas să se sinucidă în urmă cu mai mulți ani