Mergi direct la conținut »
Vasile Șeicaru, neclintit la 13 ani de la moartea soției sale: «Îl iubesc pe Dumnezeu și nu voi privi niciodată cu ură spre Cer. Pe Gabi n-o va înlocui nimeni»
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vasile Șeicaru, neclintit la 13 ani de la moartea soției sale: «Îl iubesc pe Dumnezeu și nu voi privi niciodată cu ură spre Cer. Pe Gabi n-o va înlocui nimeni»

Vasile Șeicaru, neclintit la 13 ani de la moartea soției sale: «Îl iubesc pe Dumnezeu și nu voi privi niciodată cu ură spre Cer. Pe Gabi n-o va înlocui nimeni»

Respectul și iubirea lui Vasile Șeicaru pentru cea care i-a fost soție și mama copilului său continuă și la 13 ani de la trecerea în neființă a acesteia. "Pe Gabi n-o va înlocui nimeni, pentru că nu se poate și nu vreau acest lucru", este hotărârea neclintă a solistului, 67 de ani.

De Florian Gheorghe,

„Îl iubesc pe Dumnezeu și nu voi privi niciodată cu ură spre Cer”, continuă folkistul care i-a dedicat fostei soții, trecută în neființă în urma unui tragic accident casnic, mai multe melodii: „Un înger pereche”, „Nici n-am știut, nici n-am aflat” ori „Umbra” (cuprinse în albumul „În orașul cu floare de tei”). Viața artistului s-a schimbat după ce soția sa a pierit în somn, în urma unei banale defecțiuni a unui televizor intoxicată cu dioxid de carbon. Pe mormântul Gabrielei, care a plecat din această lume la doar 49 de ani, solistul a gravat câteva din versurile melodiei „La adio”, scrise de Adrian Păunescu („Nici nu pot nimic să-ți spun/Pe curând sau rămas bun/Apăru, numai nu, la adio tu”), și s-a semnat Vale, așa cum e știut de prieteni marele artist.

Vasile Șeicaru, neclintit la 13 ani de la moartea soției sale: „Îl iubesc pe Dumnezeu și nu voi privi niciodată cu ură spre Cer. Pe Gabi n-o va înlocui nimeni”

Vasile Șeicaru a refuzat să mai locuiască în apartamentul în care s-a întâmplat tragedia, care îi trezea amintiri și s-a mutat în casa de vacanță a familiei de la Buftea. Păstrează ca talisman ambele verighete, în semn de prețuire pentru relația specială pe care a avut-o cu mama copilului său, Mihnea, profesoara și ziarista Gabriela Șeicaru, pasionată de istoria modernă a muzicii (a tradus mai multe biografii ale unor mari formații, precum The Beatles).

Paradoxal, Mihnea (FOTO), băiatul artistului, a fost la un pas de pericol în tragedia de la Colectiv (2015), iad ce s-a dezlănțuit la un sfert de oră după ce acesta a părăsit clubul.

CITESTE SI:Când începe „Scena misterelor”, noua emisiune a lui Dan Negru de la Antena 1 | FOTO

Close
Închide
  Close