Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Corina nu mai gătește de ceva ani de Crăciun, dar respectă aceeași dată pentru împodobirea bradului / VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV / Corina nu mai gătește de ceva ani de Crăciun, dar respectă aceeași dată pentru împodobirea bradului / VIDEO

EXCLUSIV / Corina nu mai gătește de ceva ani de Crăciun, dar respectă aceeași dată pentru împodobirea bradului / VIDEO

Corina nu a mai petrecut Crăciunul acasă de ani buni. Artista nu mai gătește de ceva timp, întrucât pleacă în Maramureș, la părinţii ei.

De Ana Maria Păsat,

Pentru Corina Bud, sărbătorile sunt un bun prilej de a petrece în familie. Motiv pentru care nici nu-și face alte planuri.

În ultimii ani, ea a petrecut Crăciunul la părinți, unde se simte ca o prințesă. Cum sărbătorile nu prea au mai prins-o pe acasă, artista nu mai are obiceiul de a petrece mult timp în bucătărie.

”Merg la ai mei, la Satu Mare, în Maramureș. Acolo se gătește, deci sunt ca o prințesă. De obicei, eu gătesc când rămân în București. Dar de ceva ani, am fost plecată”, a mărturisit artista, pentru Libertatea.

Chiar dacă va fi plecată, fiul său va primi cadouri multe de la Moșul.

Corina nu mai gătește, dar respectă aceeași dată pentru împodobirea bradului

În timp ce nu puțini sunt cei care lasă momentul împodobirii bradului pentru ajunul Crăciunului, Corina și-a luat deja această grijă. Asta pentru că artista a împodobit bradul încă din noaptea de Moș Nicolae, așa cum obișnuiește, în fiecare an. Iar Robin, fiul său, a ajutat-o să pună globurile și accesoriile în brad.


 

 
 
Close
Închide
  Close