MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 13:58 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Gala Unica 2017/ Antonia, Sore, Adela Popescu, Liviu Teodorescu și Elena Gheorghe au făcut backing vocals pentru Raluca Hagiu. Live-ul a fost de excepție!

Distribuie

Toată spuma Capitalei a așteptat cu nerăbdarea Gala Unica 2017 nu doar pentru a-și etala ținutele alese cu grijă, ci și pentru a lua parte la un spectacol de excepție. Așteptările nu au fost în zadar căci, pe scena amenajată în Biblioteca Națională a urcat însăși redactorul șef, Raluca Hagiu.

Fără îndoială, supriza serii a venit chiar din partea redactorului șef, Raluca Hagiu, care și-a făcut curaj și a urcat pe scenă pentru a oferi un moment artistic de excepție. Ce-i drept, Raluca s-a bazat mult și pe ajutorul Antoniei, Giuliei, Elenei Gheorghe, Sore, Adelei Popescu și a lui Liviu Teodorescu. „Urmează un moment artistic. Știți că la reviste bugetele sunt mai mici așa că a trebuit să ne descurcăm „in house” cu acest moment artistic. Drept pentru care mă voi ocupa personal de asta ca să fiu sigură că iese totul bine. Sunt o perfecționistă, dar vă rog să fiți îngăduitori pentru că este prima oară când fac acest lucru”, a spus sigură pe sine Raluca Hagiu. Fără să mai lase publicul să aștepte, Raluca și-a chemat trupa pe scenă și au început distracția. „O să invit trupa de backing vocals pentru că urmează să vă cânt o piesă special creată pentru Unica: Elena Gheorghe, Sore, Giulia, Antonia, Liviu și Adela. Zic să cânte…muzica”.

Gala Unica 2017 a fost cea mai tare petrecere din ultimele luni

Piesa, care are potențial de a deveni hit, a fost compusă de Liviu Teodorescu, special pentru acest eveniment. „Liviu Teodorescu a creat piesa special pentru Unica ceea ce este o mare onoare. A pus mult suflet acolo și cred că se vede. Pe mine m-a impresionat. Mi-a plăcut mult”, a mai spus redactorul șef de la Unica.

VIDEO: Robert Hanciarec

FOTO: Vlad Chirea

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Mesaj din Vietnam! Liviu Vârciu duce viață grea și se topește de dor

 

Citește mai multe despre Adela Popescu, Antonia Iacobescu, Liviu Teodorescu, raluca hagiu, sore și Gala Unica pe Libertatea.

Comentarii