De Ana Maria Păsat,

S-a consacrat in show-bizz-ul autohton odată cu show-ul ”Dansez pentru tine”, iar apoi ca jurat la ”Românii au talent”.

Mihai Petre vorbește despre nașterea celui de-al doilea copil

În prezent însă, cunoscutul coregraf se ocupă de școala sa de dans și de proiectele personale. Mihai Petre le duce dorul foștilor colegi de muncă, și, spune acesta, și-ar dori chiar să mai lucreze cu Pavel Bartoș, Smiley și ceilalți.

”Am multe proiecte, cel mai importat proiect al meu e școala mea de dans și competițiile la care merg să arbitrez, locurile la care merg să antrenez, în țară și-n străinătate. Asta mă face să-mi exercit pasiunea și mă face fericit. Am investit mult sentiment în tot ce am făcut. Îmi e dor de colegi, de toți cu care am lucrat. Mi-e dor să lucrez cu ei. Că de văzut ne mai vedem, mai ieșim la o bere din când în când..Mi-e dor de Pavel, de Andi, de Smiley. Și de Ștefan, sunt oameni tare faini”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Mihai Petre nu a ascuns faptul că este optimist și în ceea ce privește show-ul ”Dansez pentru tine”. ”Nu mai este în sezonul acesta. Poate va mai urma”, a adăugat acesta.

I se mărește familia

Familia cunoscutului coregraf se va mări în această vară cu un nou membru.  Soția sa, Elwira, se află în ultimul trimestru de sarcină, iar Mihai Petre va deveni din nou tatăl unei fetițe. Cei doi mai au o copilă de șase ani, Catinca.

“Acum, așteptăm cel de-al doilea copil și suntem foarte fericiți, suntem bucuroși, familia mare e frumoasă. Am avut sentimente contradictorii. La început, fata a întrebat unde o să stea, cu ea în cameră sau în altă parte… Își proteja spațiul un pic. Încercăm să o implicăm în toate activitățile, ca totul să fie pe pace și prietenie. Acum abia așteaptă să o cunoască, la fel ca și noi”, a declarat Mihai Petre pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Constantin Murgoci, fost vânzător de arme, a ajuns actor într-un film istoric. ”Sunt cumva aclimatizat!”

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri