MENIU CAUTĂ
07 Aug. 2017 23:10 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV / Motivul pentru care Sorana și-a ratat cariera de procuror criminalist! Scena a împiedicat-o să ajungă la… morgă

Distribuie

Fosta componentă a trupei ASIA a absolvit Dreptul și și-ar fi dorit să profeseze. Sorana și-a ratat cariera din cauza faptului că era artistă!

Celebritatea are și ea, fără îndoială, prețul ei. Sorana, fosta componentă a trupei ASIA, este un exemnplu concludent în acest sens. După anii petrecuți pe scenă și după ce a absolvit Facultatea de Drept, artista și-ar fi dorit să urmeze o carieră în domeniu!

Vroia să ajungă nici mai mult nici mai puțin decât procuror criminalist! A făcut chiar și practică în domeniu, a petrecut timp și pe la morgă, dar în cele din urmă a ajuns ea însăși la concluzia că nu ar avea nicio șansă să continue pe drumul pe care voia inițial să-l parcurgă.


EXCLUSIV. Saturn, stațiunea aproape moartă. Hotelurile n-au mai văzut o vopsea de ani, magazinele au lacătele puse, la fel și multe dintre restaurante


'M-a tentat foarte tare să profesez, am avut lângă mine unul dintre oamenii pe care-i respect și iubesc din acest domeniu și mi-a spus: stai calmă. Adevărul că ce vroiam să fac eu, procuratură criminalistică, nu era compatibil cu faptul că eram artistă. Chiar eu mi-am zis: nu o să ai niciun loc, ești persoană publică și nimeni nu o să zică mă duc la aia, care a fost la ASIA. Am ales ASIA în detrimentul unei cariere în avocatură', a mărturisit Sorana pentru Libertatea.

A cochetat și cu teatrul

Astfel că, în locul unei cariere în procuratura criminalistică, Sorana a continuat să cânte. O perioadă, ea a cochetat și cu teatrul, dar acum a renunțat.

'Cochetez cu teatrul în fiecare zi, de fapt noi femeile cochetam cu asta. A fost o ocazie extraordinară, o experiență foarte frumoasă. E plăcut să ai o amintire din tot ce înseamnă lumea artistică. Am înțeles ce înseamnă și viața de actor, care e foarte frumoasă, dar și foarte grea', a mai spus aceasta.


Dupa 22 de relatie, Aurelian Temisan a făcut anunțul A vrut să se afle de la el


 

Citește mai multe despre cariera pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii